Consulta el fullet de l’Olot-Llosetense

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del CD Llosetense, l’esperança del vestidor després d’oblidar la desfeta contra l’Hospi i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem la trajectòria ascendent de Cadet A i B, i es dedica la contraportada al suport de La Grada UE Olot, que s’ha mobilitzat al màxim per ajudar l’equip. El desplegable és un pòster del migcampista Sergio Ortiz.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply