Tota la carn a la graella

Diumenge a les 12 del migdia passa l’últim tren per a la Unió Esportiva Olot, que vol obrir el fil de llum que ens apropi a la promoció de descens, a dos punts de distància. Ens visita el cuer, un CD Llosetense que, tot i les dificultats, arriba viu fins al final i amb ganes de cremar l’últim cartutx a la Garrotxa. Musa Bandeh, per targetes, és l’única baixa per a Santi Castillejo, que admet que aquest partit sí que és un caixa o faixa.

Guanyar o guanyar. No hi ha marge, no hi ha xarxa, hi ha una necessitat imperiosa i tres punts que són la vida. Primer, per apartar un rival directe. I segon, per reduir la diferència envers la promoció, l’objectiu més a la vista, i tenint en compte que la resta d’implicats tenen duels molt exigents. Per tant, convé treure l’instint de supervivència i arreglar la patacada de fa just una setmana contra l’Hospitalet. I que l’afició ens torni a ajudar, com sempre, essent el jugador número 12. Compte amb el CD Llosetense, a qui molts donaven per mort i enterrat a mitja lliga però que s’ha refet i de quina manera. I és que els de Nico López, un petit poble de la comarca del Raiguer, han sabut lluitar i patir per trobar la forma d’arribar als darrers partits amb possibilitats de salvar-se. Un mèrit enorme d’un club humil, auster i limitat de recursos que competeix sense pressió i per primer cop en la seva història a Segona B.

Tornant a l’Olot, Castillejo té l’absència de Musa Bandeh, que compleix cicle de sanció, i la ja coneguda de Roger Bonet. No us despisteu amb l’horari, el partit és diumenge a les 12h, a l’hora del vermut, i cada soci pot continuar portant un acompanyant. Morirem amb les botes posades i volem més de 1.600 tossuts a l’Estadi. I recordeu que la vida sempre ens dóna segones oportunitats. I això nostre és de Segona B. Fins i tot ho saben els volcans. El club, la ciutat, l’afició… TU! I ara, ho tirarem per la borda? Amb el que ens ha costat? Deixem-nos de romanços i anem a demostrar qui és l’Olot i de quina pasta estem fets. Junts cap a la victòria!!

La prèvia de Castillejo

“Estem bé d’ànims, ens hem d’aixecar i pensar en el Llosetense. Hem de guanyar i acostar-nos a la promoció, és l’única opció que tenim. L’objectiu més proper és la promoció i és on ens hem d’aferrar, s’ha de ser realista i lluita per una meta que pots aconseguir. No ens hem de confondre, el Llosetense és l’últim però té dos punts menys que nosaltres. Està acostumat a lluitar i defensar-se, està viu fins al final perquè està treballant bé. Té jugadors experimentats, no és un mal equip, que ningú es pensi que serà fàcil. Els dos equips ens juguem la vida”.

Precedents

Primer cop en la història que el CD Llosetense visita la capital de la Garrotxa. Abans sí que ho havien fet altres clubs mallorquins com l’Atlètic Balears, el Constància, l’Sporting Mahonès o el Mallorca B. En el partit de la primera volta a Es Puig, victòria per la mínima dels locals amb gol de penal de Nico Baleani (1-0).

Baixes: Musa (sanció) i Roger Bonet (lesió).

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Mari Glori Pons/CD Llosetense

Leave a Reply