La jornada al futbol base (30 abril i 1 maig)

LES CRÒNIQUES

És dimarts i toca fer balanç del cap de setmana en el futbol formatiu de la Fundació UE Olot. Deixant de banda l’Aleví A, que tenia jornada de descans, la resta de conjunts ens han deixat unes estadístiques de 3 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Tot seguit, examinem amb lupa cadascun dels enfrontaments disputats amb els resums que ens faciliten els tècnics de la casa:

ALEVÍ D 2-3 Ripollès

Un compromís molt complicat davant el Ripoll, que amb els reforços de Preferent han sumat molts punts i volen sortir de la zona baixa. Els olotins van tenir el partit bastant controlat fins a la tercera part, que els ripollesos van pressionar molt la sortida de pilota i van arribar per les bandes amb molta facilitat. Un penal fallat i moltes ocasions no transformades van provocar que s’escapessin tres punts molt importants per als de Marc Corominas i Adrià Banús.

Bell·lloc 10-2 ALEVÍ C 

Molt de càstig per al nostre Aleví C, tenint en compte el joc d’uns i altres. El fet diferencial va ser que el contrari va saber aprofitar molt bé les seves ocasions mentre que als de Delgà i Lluc Mora els va costar materialitzar les seves, una constant durant tota la temporada. Els tècnics consideren que no queda un altre remei que continuar amb l’esforç fins al final de temporada.

ALEVÍ B 5-6 Sant Feliu

Un primer temps en el qual va costar arrencar i trobar joc. Mica en mica, els de Ferrés i Morchón va anar desplegant el seu futbol i van atropellar el rival, situant-se 4-1 en el marcador. Després, quatre errors consecutius van propiciar la remuntada del Sant Feliu i van condemnar l’Aleví B a la derrota.

La Canya 2-2 INFANTIL C

Un enfrontament marcat per la pluja i el mal estat del camp. L’Infantil C va pecar de voler fer el mateix joc que al Morrot, amb jugades per dins i toc curt, i La Canya va aprofitar una errada defensiva per marcar. A la segona part, i amb un estil més directe, els de Luna i Romero van disposar d’almenys una desena d’oportunitats per guanyar el partit, però la pilota no va voler entrar. Al final, repartiment de punts que els serveix per mantenir la segona posició.

Peralada 4-3 INFANTIL B

Un partit molt disputat i amb alternatives en el marcador. L’Infantil B va jugar de tu a tu contra un dels millors equips de la lliga. El cos tècnic destaca la bona actitud i el bon futbol mostrat, lamentant el resultat advers. Cal seguir amb aquesta dinàmica de treball i ben aviat els resultats tornaran a arribar.

INFANTIL A 1-1 Manlleu

Un molt bon partit davant el tercer classificat. L’Infantil A va oferir una primera part notable amb domini i arribades destacades per obrir la llauna, tot i que es va marxar al descans sense gols. A la represa, el Manlleu va agafar el control però els garrotxins van trobar més espais a la contra, cosa que va propiciar el gol inicial. Però a falta de cinc minuts per acabar, els osonencs van aconseguir la igualada. Un resultat just contra un rival molt fort. Toca seguir!

Blanes 1-4 CADET B 

Un primer temps de clar domini olotí que ja es va plasmar en el marcador des del primer minut, quan va arribar el primer gol. A partir d’aquí, els de Barnadas i Casas van conservar la pilota i no van concedir ocasions al rival, anotant dos gols més abans del descans. A la segona part, el Cadet B va sortir adormit i els selvatans ho van aprofitar per retallar distàncies (1-3), però la UEO va recuperar el control per col·locar el 1-4 definitiu i emportar-se els tres punts de Blanes.

Granollers 2-3 CADET A

Bona actuació del nostre Cadet A, que va controlar el ritme en tot moment. A la primera part, el Granollers va sortir molt fort però els olotins van oferir una gran sortida de pilota, tot i que quan es van replegar van tenir més problemes per atacar. A la segna part, els de Luque i Barranco van continuar amb bon joc i ocasions per sentenciar el duel però el marcador es va quedar molt curt tenint en compte el bagatge d’aproximacions generades. Seguim allà!

JUVENIL B 2-1 Roses

Tres punts vitals per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. El partit va ser de domini altern, una part per cada conjunt, i el triomf dels d’Èric Vilanova es va forjar gràcies a l’efectivitat en les arribades durant la primera meitat i en la bona actitud defensiva de la represa. Una victòria de mèrit!

JUVENIL A 0-3 Granollers

Els vallesans es van avançar ben d’hora, en el minut tres de partit, i van marcar dos gols just començar la segona meitat per treure els tres punts del camp del Morrot. Derrota dels de Sánchez i Grabolosa contra un rival directe, que es situa dos punts per sota en la meitat de la taula del grup 2 de Preferent.

Foto portada: JM Buxasas

I LA PROPERA JORNADA:

Partits setmana 7 i 8 maig

agenda7-8maig

Leave a Reply