La jornada al futbol base (14 i 15 maig)

LES CRÒNIQUES

Equador del mes de maig i tram final de competició per als conjunts del futbol formatiu de la Fundació UE Olot, un cap de setmana que ens va deixar uns registres de 4 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Tot seguit analitzem en profunditat cadascun dels partits de la mà dels seus entrenadors:

ALEVÍ D 3-7 Anglès

Un compromís molt complicat contra un equip molt intens i potent físicament, l’Anglès, el segon classificat de la categoria. Després de tres primeres parts magnífiques dels olotins, aguantant defensivament i sortint bé en atac amb molts efectius, va haver-hi una davallada física important en el darrer període i els selvatans van poder sentenciar el partit.

Sant Ponç 6-5 ALEVÍ C 

Malgrat el resultat final, molt bon partit del nostre Aleví C a Sant Ponç. Tot i la forta pressió realitzada en tot el camp pel contrari, els de Delgà i Mora van saber sortir molt bé amb pilota buscant els espais i creant moltes jugades de gol. En temps exhaurit, i en una falta prop de l’àrea, el els gironins van marcar el gol de la victòria. Els entrenadors feliciten l’equip, ja que tot i els mals resultats, estan millorant dia a dia.

ALEVÍ B 4-4 Racing Blanenc

Un xoc conta el quart classificat en el qual es va suar moltíssim per sumar un puntet que deixa molt orgullós el cos tècnic. Ferrés i Morchón destaquen l’actitud dels jugadors i les ganes de guanyar, havent de remuntar i superant una situació molt adversa. L’equip va saber tenir calma, paciència i contundència perquè el joc sortís fluid i d’aquesta manera aconseguir l’objectiu de puntuar.

Baix Ter 3-3 ALEVÍ A 

Segurament un dels millors partits de la temporada davant del segon classificat. Un duel molt intens en el qual els dos equips es podien haver emportat la victòria, tot i que en la recta final els d’Obrador i Somovilla van fer més mèrits per treure el triomf del Baix Empordà.

Torelló 2-5 INFANTIL C

Victòria fora de casa amb gran remuntada dels jugadors d’Emilio Luna i Arnau Romero, que van rebre un gol molt matiner i van haver de remar a contracorrent fins a aconseguir l’empat abans del descans. A la segona part, el Torelló es va tornar a avançar però el nostre Infantil C va tenir una gran capacitat de resposta per endur-se els tres punts.

Base Roses 2-6 INFANTIL B

Un enfrontament dominat de principi a final per als joves de Vila i Barris. Això sí, els va mancar una mica de precisió en les passades i també més encert en la rematada final. No obstant, la valoració global va ser d’un bon joc i un bon resultat per intentar acabar la temporada amb bones sensacions.

INFANTIL A 0-7 Llagostera

 L’equip visitant va mostrar en tot moment la seva superioritat, tal i com també reflecteix la classificació. Els de Juvanteny i Duran van intentar tenir la pilota però va ser molt complicat. Tot i això, el resultat va ser excessiu, massa premi per als llagosterencs. Toca seguir!

Figueres 1-1 CADET B

Els locals van plantejar el partit a la contra i aprofitar les pèrdues de pilota del Cadet B. En una d’aquestes, el Figueres es va avançar en el marcador i va gen erar perill en diverses jugades. Mica en mica, els nois de Barnadas i Casas van trobar més joc i en un servei de cantonada va arribar la diana de l’empat. Van millorar les vigilàncies defensives per evitar les sortides dels figuerencs i tota la segona meitat va ser un atac i gol dels garrotxins, que no van poder transformar les ocasions per vèncer un conjunt que va acabar demanant l’hora.

Mollet 1-2 CADET A

Partit amb nerviosisme i tensió. El joc no va ser massa bo però el bloc dirigit per Luque i Barranco va poder obtenir la victòria davant un rival que es va replegar al darrere i no va deixar espais per construir joc ofensiu.

JUVENIL B 2-1 Llançà

Tercera victòria consecutiva del Juvenil B d’Èric Vilanova. Partit dominat durant els 90 minuts amb nombroses ocasions per ampliar el marcador. Des del cos tècnic agraeixen la implicació de tota la plantilla, a la qual feliciten i animen per acabar la temporada de la millora manera possible.

Cardedeu 4-2 JUVENIL A

Últim partit de lliga del Juvenil A en el qual va haver-hi uns primers 25 minuts de molta intensitat amb un joc directe per part del rival. Als de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa els va costar trobar-se còmodes sobre la gespa i errors puntuals en les dues àrees els van fer anar a remolc. A més, un penal fallat i tres accions clares davant de porteria van acabar de condicionar el partit.

Foto portada: Adan Príncep

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 21 i 22 maig

agendaFB21-22M

Leave a Reply