Marc Mas (CF Peralada), el gol ve de Sils

El davanter selvatà, màxim golejador del grup català de la Tercera Divisió, és la primera incorporació de la Unió Esportiva Olot per a la nova temporada. Mas, de 25 anys, disposa d’una contrastada experiència a la categoria i també a Segona B, amb el seu pas per Badalona, Sant Andreu o Llagostera, on ha deixat mostres evidents del seu olfacte de gol.

Marc Mas i Costa (01-06-1990, Sils) s’emmarca perfectament en el projecte del club de buscar jugadors arrelats al territori i a més, es tracta d’un futbolista de primer nivell tal i com demostren les seves xifres realitzadores. Sense anar més lluny, en aqueta temporada a les files del CF Peralada, Mas ha marcat 21 gols, reafirmant-se com el pitxixi de la categoria. Tot i la seva joventut, només té 25 anys, el punta silenc ja ha militat en un bon grapat d’equips gironins com el Figueres, Llagostera o Cassà i atresora gairebé una setantena de gols a la Tercera Divisió, sumant els 14 que va marcar amb el Betis B. A més, també gaudeix d’experiència a la divisió de bronze amb les seves etapes a Badalona, Sant Andreu i Guadalajara. Un davanter ràpid, lluitador i dinàmic amb un do per caçar la pilota i endreçar-la a la porteria contrària.

Benvingut al club, Marc!! Sort, encerts i molts gols!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply