La jornada al futbol base (28 i 29 maig)

LES CRÒNIQUES

Última jornada de la competició domèstica que ens va oferir un total de 4 victòries, 1 empat i 5 derrotes. A partir d’ara, arriben els tornejos i amistosos per acabar de rematar una temporada que ha estat força productiva per al futbol formatiu de la Fundació UE Olot. Tot seguit, analitzem amb detall els darrers enfrontaments:

ALEVÍ D 5-3 Sils

Bon partit de l’Alevi D per tancar la temporada. El duel va ser dur i contra un rival contundent i agressiu, però els de Corominas i Banús no van ser menys i en cap moment es van arrugar. Tot i començar perdent, els de casa van reaccionar bé i van aconseguir manar amb un 3-1 al marcador al final de les dues primeres parts. Els silencs van intentar pressionar però es van trobar amb un Olot ben posat i intens defensivament que mai va veure perillar la victòria. Al final 5-3 per acabar amb victòria la que ha estat una bona temporada.

Coma Cros 4-8 ALEVÍ C 

Gran entrada en el partit dels nois de Delgà i Lluc Mora, jugant molt bé en els espais i essent molt efectius davant de porteria. Molt bon final de temporada de l’Aleví C, del qual  entrenadors agraeixen l’esforç de tot l’equip, tant dels jugadors com dels pares en aquest curs complicat.

ALEVÍ B 5-8 Girona

Un compromís difícil contra el líder indiscutible de la lliga. Els gironins van mostrar una gran superioritat en les dues primeres parts, tot i que després va abaixar el ritme arran de l’ampli marcador que portaven. Els nostres jugadors van saber trobar el joc i crear problemes per marcar gols i maquillar el resultat. Els tècnics, David Ferrés i Isaac Morchón, feliciten els nois per la trajectòria de tota la temporada, un any dur entre lesions i mala fort en el joc, ja que eren dels pocs equips que intentaven generar futbol col·lectiu a través de la pilota. Gràcies per als moments que ens heu fet gaudir tant de l’esport que ens enamora!

Girona 9-2 ALEVÍ A 

Els olotins visitaven el camp d’un líder fiable i contundent i no van tenir cap opció de guanyar el partit, sotmesos per la superioritat en el joc del Girona. Els d’Obrador i Somovilla tanquen l’etapa de futbol-7 i a partir d’ara es dedicaran al futbol-11 amb alguns amistosos de preparació.

Atlètic Banyoles 4-0 INFANTIL C

L’Infantil C va dir adéu a la temporada d’una manera molt digne tot i el marcador final. Un xoc complicat davant l’actual campió, que físicament va mostrar la seva autoritat. Tot i això, els de Luna i Romero van desplegar un bon joc sense trobar profunditat per generar oportunitats clares. Els tècnics es mostren satisfets per al subcampionat assolit en la classificació i contents per l’esforç que han fet els joves malgrat ser de primer any.

Sàbat 3-4 INFANTIL B

Molt bona actuació i magnífic resultat per acabar l’any de la millor manera possible. Va ser un duel molt intens en el qual els dos equips volien guanyar i competir fins al final. Els entrenadors destaquen l’actitud de tots els jugadors i els feliciten per la gran temporada realitzada en tots els aspectes.

INFANTIL A 3-3 Parets

Un resultat injust tenint en compte el que es va veure en el terreny de joc, en aquest cas  l’Estadi Municipal. En la primera meitat el Parets va trobar una gran efectivitat en les seves arribades, dues ocasions i dos gols. L’Olot ho intentava però no hi havia manera. A la segona part, els de Juvanteny i Duran van mantenir el domini però sense trobar el premi del gol, fins i tot errant un penal. Al final, el futbol va fer justícia i l’Infantil A va poder igualar el 3-3. Bon partit per acabar la temporada.

L’Escala 1-3 CADET B

L’inic del matx va ser de domini empordanès, ja que el Cadet B li costava sortir del seu camp. Mica en mica, els de Barnadas i Casas es van posicionar millor i es va arribar al descans amb un 0-2 a favor. A la represa, L’Escala va pressionar de valent, creant perill a l’esquena dels centrals, i així va poder escurçar distàncies. Els contraatacs dels olotins eren aturats amb faltes cada vegada i això va provocar que els locals acabessin amb dos expulsats. En una altra contra, la UEO va marcar l’1-3 definitiu, tres punts més per acabar de rubricar una bona temporada.

Vilassar 3-2 CADET A

Partit amb domini de la possessió per al Cadet A, que li va faltar verticalitat en la primera part. Algunes errades en la sortida de pilota els van costar tres gols del Vilassar. A la segona part, el joc dels garrotxins va ser més vertical i amb més arribades. Els de Luque i Barranco finalitzen una molt bona temporada i des d’aquestes línies feliciten tot l’equip per al treball realitzat.

JUVENIL B 1-6 L’Escala

Partit molt dolent del Juvenil B per acabar el curs. Una temporada plena de dificultats que s’ha pogut solucionar amb una permanència plàcida. Un any que ajudarà als nostres futbolistes a seguir progressant i a estar preparats per superar qualsevol adversitat.

Foto portada: JM Buxasas

PARTITS/TORNEJOS DE POST TEMPORADA:

–> Partits setmana 4 i 5 juny (Post Temporada)

agenda4-5Juny

Leave a Reply