Ramon Maria Calderé agafa la batuta

Ramon Maria Calderé és l’escollit per dirigir el nou projecte de la Unió Esportiva Olot a Tercera Divisió. El conegut ex-jugador del Barça té una àmplia experiència a les banquetes ja que ha entrenat equips com Burgos, Castelló, Badalona o Reus, entre d’altres. El tècnic de Vila-rodona serà presentat aquest divendres a les 11h al bar ATN de l’Estadi Municipal. 

Ramon Maria Calderé i Rey (Vila-rodona, 1959) serà l’encarregat de dirigir el primer equip de la UEO en aquesta nova etapa. El tècnic tarragoní va tenir la seva primera experiència a les banquetes al 1997 a les files del Premià, tot i que abans ja havia estat ajudant a Europa, Júpiter i Santboià. Des d’aleshores, Calderé ha entrenat un bon grapat d’equips de Segona B i Tercera Divisió com Cornellà, Gavà, Castelldefels, Badalona, Ceuta, Premià, Reus Deportiu, Teruel, Palencia o Castelló. La temporada passava va exercir com a secretari tècnic de la UE Sant Andreu, l’últim club on va jugar. Com a futbolista professional va militar a la primera plantilla del FC Barcelona (1984-1988), Valladolid o Betis i també va ser internacional amb la selecció espanyola.

Benvingut a la UEO, Ramon!! I moltíssima sort!

Foto: Manel Montilla/Mundo Deport ivó

Leave a Reply