“No vull vendre il·lusió, la vull crear”

Ramon Maria Calderé ha estat presentat aquest matí com a nou tècnic de la Unió Esportiva Olot. L’ex-jugador tarragoní, amb una gran experiència a les banquetes del futbol català i espanyol, s’ha mostrat il·lusionat i implicat amb el projecte i assegura que faran un equip competitiu amb un estil atractiu, sempre respectant els valors del club, i amb la fita del retorn a Segona B entre cella i cella.

Enmig d’una gran expectació, Calderé ha reconegut que ja tenia el cuc de tornar a entrenar: “Vinc amb fam i amb ganes de tornar a les banquetes després de fer de director esportiu al Sant Andreu. Tinc molta il·lusió en aquest repte i espero portar l’Olot al lloc que li pertany”. Només començar, el tècnic de Vila-rodona ja ha fet una declaració d’intencions del que es proposa realitzar a la Garrotxa. “Farem un equip el més competitiu possible. Correran moltíssim i les individualitat mai superaran la dinàmica de grup, hem de ser una pinya, una família. Respectarem la humilitat, l’esforç, la identitat, el sacrifici i defensarem el club com es mereix”. El tarragoní signa per una temporada i en principi mantindrà el cos tècnic actual del primer equip.

Futbolísticament, l’ex-jugador del Barça dels vuitanta ha assenyalat que pretén desplegar un futbol atractiu i ofensiu per fer gaudir als aficionats: “Més enllà dels sistemes, el que importa en el futbol és el model i l’estil. M’agrada ser dominador del joc, tenir la pilota i arriscar. Tenim un Estadi meravellós i una gran afició, intentarem guanyar jugant de la millor forma possible”. Calderé no ha amagat l’objectiu personal i col·lectiu de l’ascens, tot i que prefereix anar amb peus de plom: “Vinc a intentar aconseguir l’objectiu de tornar a la categoria de bronze des de la humilitat. No vull vendre il·lusió, la vull crear a partir del treball diari i els resultats”.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

El president de la UEO, Joan Agustí, ha avalat la figura de Calderé i espera que els seguidors es mantinguin fidels al club en aquesta nova etapa a Tercera Divisió: “Hem buscat a una persona de talent i energia que ha demostrat la seva vàlua en el món del futbol en base a la lluita i el treball. El fet que vingui un tècnic com Calderé és gràcies a l’afició. És per això que els animo a seguir lluitant i a fer créixer encara més el nostre club. Nosaltres continuarem compromesos i més arrelats a la ciutat per fer un futbol atractiu per als nostres aficionats” .

Leave a Reply