Torna un dels nostres, Roger Vidal (UE Figueres)

El migcampista de Castellfollit de la Roca accepta el repte de reenganxar-se al camí de la Unió Esportiva Olot després de dues temporades al Figueres. Roger Vidal, motor incombustible al centre del camp, va arribar al club en l’època de 1a Regional i es va convertir en un dels artífexs dels ascensos fins a Segona B. Ara, torna per aportar la seva experiència, implicació i treball a la causa olotina.

El fitxatge de Roger Vidal i Corominas (25-01-1984, Castellfollit) significa el retorn d’un dels jugadors històrics de l’etapa recent de la UEO. Format al futbol base del club, el castellfollitenc va deixar el Girona FC a 3a Divisió per unir-se a la missió de reflotar l’Olot des de les categories territorials. El doble pivot que formava amb Abel Solé es va convertir en una de les claus del creixement meteòric del club, reflectit en els quatre ascensos gairebé consecutius. Picant a pedra des de l’antiga 1a Regional, el garrotxí es va fer un lloc a l’onze fins a convertir-se en un dels líders del mig del camp i tocar el cel de la divisió de bronze en l’eliminatòria contra l’Arandina, on per cert, va marcar un gol a El Montencillo. No el descobrirem ara; Roger és un tot-terreny, experimentat a la categoria, amb ofici, criteri i un treball incansable per ser un pilar per tornar a somiar amb cotes elevades.

Ben tornat a casa, Roger!! Encantats de retrobar-nos! Esperem repetir més alegries tots plegats!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply