Presentació de la nova campanya de socis

“Hi tornarem i compte amb tu”. Aquest és l’eslògan de la campanya de socis 2016-17 que hem presentat aquest matí a l’Estadi amb la presència dels directius Josep Sala, Manel Fernández i Jordi Reyes, que s’incorpora a l’àrea de comunicació i marquèting. L’objectiu és consolidar la massa social, engrescar els aficionats i recuperar el caliu amb un projecte il·lusionant a Tercera Divisió. A més, es manté la fórmula de descomptes amb empreses col·laboradores de la ciutat.

La campanya, que ja s’escampa per les xarxes socials amb les etiquetes #HiTornarem i #ComptemAmbTu, ofereix un retoc a la baixa dels abonaments (consultar AQUÍ) i promocions especials incloses al carnet de soci. En aquest sentit, els nostres abonats tindran avantatges i tractes especials a l’Òptica Fluvià, Telyco Olot (Movistar), BP Oil, Hotel Riu Fluvià, Cines Olot, aquests dos últims que s’incorporen a la llista respecte la campanya anterior.

La idea de la campanya és recuperar la il·lusió i fal·lera que hi havia fa tres temporades, quan es va aconseguir l’últim ascens a Segona B. Així ho ha destacat el directiu de l’àrea social, Manel Fernández: “Volem consolidar l’afició i que la gent d’Olot i la comarca es facin seu el club, independentment dels resultats. La nostra intenció és tornar a Segona B, com diu l’eslògan, però no serà fàcil i necessitem l’ajuda de socis i aficionats”.

La campanya tindrà continuïtat aquest dijous amb la reunió informativa al Casal Marià dirigida a socis i simpatitzants i aquest dissabte amb el primer partit de pretemporada contra l’Al-Wahda (19h, Estadi), el campió de la Copa àrab entrenat per Javier Aguirre. El vicepresident Josep Sala espera que els seguidors s’acostin a gaudir del debut: “Tenim tècnic nou, jugadors nous, il·lusió i ganes per fer una gran temporada amb una barreja de joventut i experiència. Fem una crida a l’afició perquè ens acompanyi aquest dissabte davant un rival de prestigi”. 

PDF amb tots els detalls de la campanya –> CLICAR AQUÍ 

Leave a Reply