Cotitzen a l’alça (CF Peralada 0-3 UE OLOT)

Tercer assaig i millora evident de la Unió Esportiva Olot, que supera un CF Peralada encara en construcció. Els gols van ser obra de Jose Martínez, Marc Mas i Dembo, culminant una bona acció personal. El proper partit dels homes de Calderé serà el dimecres amb la visita del Nàstic de Tarragona en el duel a favor de Càritas Garrotxa.

La primera partt va ser igualada i amb lleuger domini dels olotins, malgrat que van ser els locals qui es van acostar amb més perill. Just abans del descans, Jose Martínez va obrir la llauna amb una diana d’oportunisme. El gironí, ahir capità, va finalitzar al segon pal un servei de còrner que havia prolongat un jugador del Peralada. Màxima efectivitat d’un Olot que va fer un bon treball defensiu i va sortir en atac amb les coses clares, afinant cada vegada més la connexió Marc Mas-Sergio Alvarez, amb la col.laboració inestimable d’Alfredo Gutierrez, la gran revelació de la pretemporada.

A la represa els dos equips van començar a moure la banqueta i els garrotxins es van fer amb el control gairebé total de la pilota. Es va notar que els nostres futbolistes fa més dies que treballen davant un Peralada que tot just aquesta setmana ha començat a rodar. Els ex-Olot Coro, Vallho i Djak estan destinats a marcar la pauta del bloc d’Arnau Sala i Xavi Punsí, que està farcit de joves prometedors. Just tornant dels vestidors, Marc Mas es va estrenar amb la samarreta vermella signant una gran definició després d’una passada espectacular de Litus Sala, una altra de les sorpreses agradables de la pretemporada. I ja en la recta final, Dembo Batchilly va agafar una pilota al centre del camp sorprenent la defensa empordanesa, va driblar al porter i va marcar el tercer a porteria buida. Tercer triomf i tercer partit sense encaixar cap gol, hi ha marge de millora però les primeres valoracions són molt positives. Dimecres, cita amb el Nàstic de Tarragona en el matx solidari de Càritas Garrotxa. Tots a col·laborar amb la causa!

FITXA TÈCNICA

CF Peralada: Marcel, Pau Ribas, Estellés, Djak, Sureda, Javi Sanchez, Coro, Aleix Quintana, Juan Cruz, Keita i Alejandro. També van jugar Vallho, Carbó, Serrano, Alonso,Dani Muñoz, Jonathan, Caball, Gabarri, Carbonell, Kurlopov i Ignacio.

UE OLOT: August, Jose,Bigas, Blazquez, Banús, Roger Vidal, Alfredo, Dembo, Vilanova, Marc Mas i Sergio Alvarez. També van jugar Escudero, Kike, Litus, Hector Simon, FranS oler i Micaló.

Gols: 0-1, Jose (38′), 0-2, Mas (48′), 0-3,Dembo (87′)

Àrbitre: Jarid Mesa. Va amonestar Pau Ribas (Peralada) i Dembo (Olot)

Incidències: tercer amistós de pretemporada amb la presència d’uns 300 espectadors al Municipal de Peralada.

Foto: David Planella

Leave a Reply