Solidaris al camp i a la grada (UEO 1-1 Nàstic)

Esforç majúscul de la Unió Esportiva Olot, que competeix de tu a tu davant del Nàstic de Tarragona i s’avança amb un gol afortunat de Marc Mas. Els de Calderé, seriosos en defensa i valents en atac, no han pogut evitar l’empat de Suzuki, ja en la recta final, però deixen cada vegada millors vibracions. Diada solidària a favor de Càritas Garrotxa amb una bona resposta de públic a l’Estadi. Demà, més teca amb el Torneig de l’Estany a Banyoles. 

El conjunt grana ha fet valer la seva lògica superioritat en els primers minuts, acostant-se amb cert perill a la porteria de Conesa, que ha desfet un parell de tirs ben intencionats. Poc a poc, els olotins s’han tret la pressió de sobre i han començat a sovintejar l’àrea de Perales. El primer en intentar-ho ha estat Sergio Álvarez, després d’una brillant jugada personal que ha desviat un defensa visitant. I poc després ha arribat el primer gol del matx, obra de Marc Mas amb una mica de sort, ja que la pilota li ha rebotat a l’esquena després d’un rebuig de Zahibo (21′). La jugada del gol havia estat d’Alfredo Gutiérrez, el juvenil tocat per una vareta, desempallegant-se de mitja defensa amb una finta preciosa. Fins al descans, intensitat i ritme d’un Nàstic que ha volgut però no ha pogut en els primers 45 minuts. Manolo Martínez, amb una volea, ha estat el darrer a provar sort.

Amb les baixes d’Uri Santos i Albert Blázquez, lesionats, Calderé ha fet entrar saba nova al descans (Abel, Héctor, Dembo i Escudero) i possiblement s’han vist els millors minuts del que va de pretemporada. Contundents en la fase defensiva i frescos i incisius en atac, amb Dembo i Sergio Álvarez fent mal a l’espai. També ha entrat Sergi Amargant, que s’ha fet notar amb una picadeta que ha tret un defensa sobre la línia de gol. Els de Vicente Moreno estaven encaparrats en aconseguir l’empat i han posat tota la carn a la graella, virant el joc cap a la banda de Valentín, l’ex-Olot, un autèntic corcó pel carril dret. I a poc d’acabar, el japonès Suzuki, entrant com una moto al segon pal, ha situat la igualada en un servei de cantonada. No ha guanyat ningú però ha guanyat tothom, tots contents per una causa de força major. L’empat, el joc i els gols han passat en un segon pla en una gran tarda solidària a favor de Càritas Garrotxa amb la col·laboració de més de 700 espectadors. Els jugadors han respost sobre la gespa i els aficionats han donat la talla amb els seus donatius. Solidaritat i compromís, ADN UEO! Demà seguim a Banyoles amb el triangular Banyoles-Figueres-UEO. Estem en bon camí!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: August, Jose, Bigas, Kike, Lluc Banús, Roger, Alfredo, Èric, Marc Mas, Sergio i Litus. També han jugat Micaló, Ferru, Escudero, Fran Soler, Abel Solé, Héctor, Amargant i Dembo.

Nàstic de Tarragona: Perales, Bouzón, Manolo, Jean Luc, Muñiz, Rharsalla, Zahibo, Ferran, Pablo Martí, Kakabadze i S.Emana. També han jugat Reina, Gerard, Mossa, Xavi Molina, Jose Carlos, Lobato, Rayco, De Groot, Lopo, Suzuki i Carlos Garcia. 

Gols: 0-1, Marc Mas (21′), 1-1, Suzuki, (84′).

Àrbitre: Darío García Rosel. Ha amonestat Juan Muñiz (Nàstic).

Incidències: partit solidari a favor de Càritas Garrotxa amb la presència de 720 espectadors a les graderies de l’Estadi Municipal. Abans de començar s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Bartrina, ex-jugador de la UEO i sogra de l’actual capità, Abel Solé. 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply