La samarreta més solidària del #futbolcat

Aquesta tarda s’ha refermat el conveni entre la Unió Esportiva Olot i Càritas Garrotxa en la prèvia del partit contra el Nàstic de Tarragona (dimecres, 19:30), la recaptació íntegra del qual anirà destinada a l’associació benèfica. El president Joan Agustí ha incidit en els valors conjunts de les dues entitats i el president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha agraït la continuïtat i el compromís de la UEO envers la causa solidària.

Joan Agustí ha explicat que fa cinc anys que la UE Olot practica el conveni amb Càritas, un lligam en el qual el nostre club col·labora i promou les accions de Càritas i realitza esdeveniments específics com el partit que jugarem contra el Nàstic de Tarragona. “Practiquem uns valors que tenim presents des de l’inici del projecte com el compromís, la solidaritat i el respecte” ha recalcat Agustí, que ha recordat que els 12 equips del club llueixen el nom de Càritas Garrotxa a la part del darrere de la samarreta: “És la millor samarreta i la més solidària del futbol català”. 

En representació de Càritas Garrotxa, el seu president Carles Oller, ha volgut agrair i felicitar la UEO per la tasca desinterssada que ve duent a terme en els últims anys: “Som els receptors d’aquesta solidaritat i aportem l’agraïment al club per la seva voluntat de servei. S’ha posar en valor tot el treball d’aquests anys, això no és flor d’un dia ni una cosa accidental i passatgera”. Ollé ha assenyalat que els dos projectes tenen un fil comú i que el nostre club és un gran vehiculador de solidaritat: “Creiem que és un projecte paral·lel al nostre, de fer ciutat, comarca i país, tenim molts voluntaris i també clubs com la UEO que fan aportacions significatives i rellevants que fan possible que molta més gent ens pugui ajudar. Això per nosaltres és un actiu que no volem renunciar. Estem lluitant tots en la mateixa trinxera, gràcies al club per la sincera i constant col·laboració”.

El directiu de l’àrea social, Manel Fernández, ha fet una crida a l’afició per a que assisteix a l’Estadi Municipal (19:30h) aquest dimecres en el millor enfrontament de la pretemporada: “Serà un partit amb un rival de màxima categoria, el Nàstic de Tarragona, que juga a  Segona A, i hem posat jornada econòmica però amb uns preus molt assequibles tenint en compte l’entitat del rival”. Els preus seran de 4€ pels socis i 6€ pels no socis (menors gratuït).

 3 AGOST

Leave a Reply