Alfredo vol jugar amb els grans

La Unió Esportiva Olot amplia el contracte i millora les condicions del juvenil Alfredo Gutiérrez, la gran sensació de la pretemporada. El jove olotí de 18 anys ha enamorat Calderé des del primer entrenament i el club vol mimar el talent del planter i dotar-lo dels recursos necessaris per explotar a casa nostra. Fam, ambició i voluntat de creixement.

En una clara aposta per joves sorgits del nostre futbol base, Alfredo Gutiérrez s’ha guanyat un lloc a còpia d’esforç en els entrenaments i d’una magnífica posada en escena en els partits amistosos. És per això que el secretari tècnic del club, Sergi Raset, creu que cal fer un pas endavant per augmentar les seves prestacions: “Hem de garantir unes pautes per a que tingui una estabilitat i pugui créixer tranquil. Hem de posar-lo al dia física, mental i econòmicament i potenciar les condicions favorables que té per explotar com a jugador”. El jove olotí, que va marcar el seu primer gol contra l’Al-Wahda, encara està en edat juvenil però ja entrarà en la dinàmica d’entrenaments del primer equip i en funció del rendiment i dels minuts que tingui, pot tornar al Juvenil A, que milita a a la categoria de Preferent.

Endavant Alfredo, enhorabona!! El futur és teu, però cal seguir treballant com el primer dia! 

IMG_2291

Leave a Reply