Quintanas (Girona B), alternativa sota pals

Albert Quintanas és l’escollit per competir amb August Conesa a la porteria de la Unió Esportiva Olot. El de Porqueres, amb una llarga trajectòria al Girona FC, acaba d’aterrar d’Anglaterra amb la il·lusió de fer-se un lloc a la porteria garrotxina i demostrar que pot ser vàlid per a la Tercera Divisió. 

Albert Quitanas Oliveras (Porqueres, 11-08-1992) s’ha format a les categories inferiors del Girona FC, acabant al Girona B (Primera Catalana) amb una incursió com a cedit al FC Santboià (2013). Jugador que coneix bé Sergi Raset, el nostre secretari tècnic, de la seva etapa gironina, on fins i tot va ser el tercer porter de la primera plantilla. Per tant, ha estat entrenant a alt nivell i en dinàmica de grup de Segona A i actualment estava provant fortuna a terres angleses. Quintanas referma l’aposta per futbolistes de l’entorn, és del Pla de l’Estany, i té unes condicions òptimes per seguir creixent a la UEO i oferir una competència sana i positiva a l’August.

Benvingut a la Garrotxa, Albert!! A treballar dur per guanyar-te el lloc! Sort, èxit i moltes parades!

 

 

Leave a Reply