Litus Sala passa el càsting

El futbolista de Cornellà de Terri, que estava a prova des del principi de la pretemporada, ha convençut finalment a Ramon Calderé i passa a formar part de ple dret de la plantilla olotina. Litus Sala és un migcampista amb molta qualitat a la cama esquerra, tal i com va demostrar amb el gol olímpic contra l’Al-Wahda o l’assistència a Marc Mas a Peralada. 

Carles Sala Teixidor, conegut futbolísticament com a Litus, s’incorpora a la Unió Esportiva Olot per aportar frescor, criteri i dinamisme per la banda dreta, amb profunditat i tècnica tant per associar-se per dins com marxar per fora per posar una bona centrada. El cornellanenc, de 23 anys, es va formar a les categories inferiors del Girona FC, va arribar fins al Girona B i ja té experiència a Tercera Divisió a les files del CF Peralada. Un jugador prometedor de la província, que té camp per córrer i que vol consolidar-se a la categoria a les files del nostre club.

Benvingut a la UEO, Litus! A donar-ho tot per la samarreta vermella!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply