Els centrals, decisius (Boscdetosca 0-2 UEO)

La Unió Esportiva Olot entra a la recta final de la pretemporada amb un triomf treballat davant el Boscdetosca, conjunt que dirigeix Albert Danés a Segona Catalana. Sergi Amargant, titular en el retorn a casa seva, i els centrals golejadors, Escudero i Lluc Banús, les notes més destacades d’aquest duel veïnal entre garrotxins. 

Els de Ramon Calderé han hagut de suar per emportar-se la victòria davant un equip motivat i amb ganes de competir al màxim. No ha estat fins a la segona meitat que han arribat els gols, curiosament obra de dos defenses. El primer, David Escudero, a la sortida d’un córner (61′) per estrenar-se com a golejador amb la samarreta vermella. Ja en els últims minuts, Lluc Banús ha sentenciat el matx amb el 0-2 definitiu rematant amb el cap (81′). El jove de Santa Pau, que ha sortit a la represa, ha marcat el seu segon gol de la pretemporada, demostrant el seu bon joc aeri.

La UEO finalitzarà l’última setmana de preparació amb el Trofeu Sant Aniol, aquest dissabte a les 19h contra l’Espanyol B (2a B). Fins al moment, el balanç de la pretemporada és de 5 victòries, 1 empat i 2 derrotes (Banyoles i Figueres als penals de la Copa Catalunya). Tot plegat, engreixant la maquinària per al tret de sortida de la lliga, que serà el dissabte 20 d’agost a les 19h al camp del FC Ascó, entrenat per Santi Castillejo. Fam de competició oficial!! HI TORNAREM!

FITXA TÈCNICA

CEF Boscdetosca: Aleix Prunés, Sergi Delgado, Fran Dorca, Marc Massegur, Isaac Sala, Gerard Jordà, Xavi Aulines, Marco Megías, Pol Serra, Alejandro Gaitán i Kevin Paez. També han jugat Sergi Grabalosa (ps), Sergi Duran, Emilio Luna, Marc Padrosa, Ferran Masias, Robin Montalbán i Sergi Sala. 

UE Olot: Quintanas, Blázquez, Micaló, Escudero, Bigas, Abel (c), Èric, Amargant, Litus, Dembo i Uri. També han jugat Alfredo, Lluc Banús, Roger, Héctor, Kike, Sergio i Marc Mas.

Gols: 0-1, David Escudero (61′), 0-2, Lluc Banús (81′).

Incidències: penúltim partit amistós de la Unió Esportiva Olot a les instal·lacions del CEF Boscdetosca, en concret del camp de gespa natural.

Foto: David Planella

Leave a Reply