El trofeu es queda a casa (UEO 1-0 Espanyol B)

Un gol d’oportunisme de Dembo Batchilly desfà la igualtat i dóna el Trofeu Sant Aniol a la Unió Esportiva Olot. El filial de l’Espanyol no va poder trencar la muralla defensiva dels olotins, que van mostrar ofici i un saber estar necessari per afrontar el primer partit de lliga, el proper dissabte al camp del FC Ascó. 

Calderé va aprofitar l’últim test de la pretemporada per introduir algunes variacions tàctiques com la presència de Micaló al lateral esquerre o l’aparició de Dembo en la punta d’atac acompanyant a Marc Mas. El resultat va ser positiu i la primera meitat va deixar bones sensacions a nivell de joc davant un rival jove però exigent. Dembo va ser el jugador més participatiu en aquest primer acte i va trobar la seva recompensa anotant l’únic gol del partit. Cavalcada de Kike per la banda, posa la centrada, se li escapa a Rubén i el gambià, ben viu, que no perdona (32′). El filial perico va arribar amb comptagotes, destacant només a pilota aturada amb una falta de Borja.

A la represa, la intensitat i el ritme van anar en augment, evidenciant que els dos equips ja tenen la lliga a la cantonada i que s’han acabat les proves i concessions. Més duresa, més contundència i més interrupcions en una segona part en la qual els garrotxins es van defensar amb ordre i rigor per assegurar el resultat. Calderé va moure la banqueta i l’equip va mantenir el nivell, tot i que va costar més teixir accions ofensives amb cara i ulls degut al cansament i a la bona feina dels de David Gallego. Els visitants van buscar l’empat però tenien el punt de mira molt desviat i finalment la 4a edició del Trofeu Sant Aniol es va quedar a casa. Bon regust de boca i sensacions òptimes per encarar el tret de sortida de la competició domèstica, el proper dissabte a les 19h al camp del FC Ascó de Santi Castillejo. Tornem a començar, UEO!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: August, Jose, Micaló, Blázquez, Lluc Banús, Abel (c), Kike, Roger, Marc Mas, Èric i Dembo. També van jugar Quintanas (ps), Bigas, Escudero, Héctor, Litus, Alfredo, Uri i Sergio Álvarez.

RCD Espanyol B: Rubén, Soria, Nacho, Russo, Glauder, Manchón, Mickael, Borja, Cristo, Rufo i Rivas. També van jugar Pipa, Iago, Alex López, Melendo i Marc Gual.

Gols: 1-0, Dembo (32′).

Àrbitre: David Garcia Rosel. Va amonestar Kike, Uri i Sergio (UEO) i Manchón i Rufo (Espanyol B).

Incidències: partit corresponent al Trofeu Sant Aniol amb la presència de 635 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply