Corominas: “Sou un actiu de ciutat”

L’alcalde de la ciutat ha visitat i ha donat ànims als jugadors i al cos tècnic de la Unió Esportiva Olot a pocs dies de l’inici del campionat de lliga. Josep Maria Corominas ha remarcat que l’Olot és un actiu de ciutat en el qual molts ciutadans es senten representats i Joan Agustí, el president del club, ha assegurat que lluitaran per fer un gran paper a la categoria sempre respectant els valors del club. 

Rebuda institucional a l’alcalde aquesta tarda a l’Estadi Municipal, just abans de la segona sessió del dia. El màxim mandatari de l’Ajuntament d’Olot ha desitjat sort i èxits a la plantilla, recalcant que tota la ciutat està pendent de les seves evolucions: “Que els jugadors siguin conscients que fan feliços i contents a molta gent i que deixin el nom de la ciutat a dalt de tot, independentment del resultats”. Mia Corominas ha assenyalat valors com “l’esforç, la noblesa i el compromís que satisfan a tots els olotins” i s’ha mostrat ambiciós a nivell d’objectius: “Espero que lluitem per ser campions i que final de temporada us puguem rebre amb tots els honors a la sala de plens de l’Ajuntament”.

DSC_2524

El president de la UEO, Joan Agustí, ha refermat la voluntat de signar un gran curs a Tercera Divisió:Lluitarem per fer un bon paper aquesta temporada, la 27a que juguem a , i escriure una altra pàgina a la història del club. Tenim força, passió i ganes per aspirar als llocs capdavanters de la categoria”. Agustí també ha recordat que els futbolistes de l’Olot han d’oferir valors com “competitivitat, compromís, humilitat, integració i cohesió i també mostrar-se segurs, valents i solidaris sobre la gespa”.

El tècnic de Vila-rodona, Ramon Maria Calderé, ha reconegut que està “afalagat per dirigir un vestidor amb tanta qualitat humana” i ha assegurat que la ciutat i el club estaran orgullosos de nosaltres”. Per acabar, el capità, Abel Solé, que compleix la 12a temporada al primer equip, ha reiterat la il·lusió i la fam que tenen per tornar a fer història: Intentarem portar el nom d’Olot amb el màxim honor i respecte. El futbol ha donat moltes alegries a la ciutat. Ens hi deixarem la pell per tenir-ne més”. La primera parada del nou projecte, aquest dissabte al camp del FC Ascó (19h).

DSC_2526

 Fotos: David Planella

 

Leave a Reply