El calendari, fil per randa

La Unió Esportiva Olot debutarà al camp de l’Ascó (21/08), en el desplaçament més llarg del curs, i acabarem a Manlleu (14/05) recuperant el derbi de Bracons. El primer partit a l’Estadi Municipal serà contra el Júpiter (28/08) i el primer derbi gironí, contra el Figueres (25/09), també a casa. Els de Calderé visitaran el Palamós a principis de novembre (06/11) i dues setmanes més tard jugaran a la Jonquera (20/11), que s’estrena a la categoria. I just en la següent jornada, rebrem el CF Peralada a la Garrotxa (27/11), en un mes farcit de duels entre gironins. 

Si voleu consultar el calendari complet o descarregar-lo per guardar les dates clau, aquí teniu l’enllaç de la FCF:

–> http://files.fcf.cat/contenido/noticias/Tercera%20Nacional%20V.pdf

 

Leave a Reply