Benvinguts a l’univers volcànic

S’aixeca el teló a l’Estadi Municipal per a la Unió Esportiva Olot (diumenge, 17h), que té el propòsit de ratificar els arguments mostrats a Ascó davant un CE Júpiter jove, descarat i ben preparat físicament. Calderé recupera Uri Santos i Escudero però en canvi perd Micaló, baixa per una elongació al quadríceps. És l’hora de l’afició, que ha de portar la veu cantant i teixir una bona comunió amb l’equip en aquest nou viatge per a la Tercera Divisió.

Un fortí per reconstruir. Ens estrenem a casa i tornem a Tercera, sinònim de grans tardes de glòria i de moments inesborrables de la nostra història. A més, el prometedor debut al camp de l’Ascó ha servit per corroborar el bon treball que es venia fent en la pretemporada. Tres punts al sarró, estones de bon futbol i un Marc Mas en estat de gràcia. Ara bé, prohibit relaxar-se ni llançar campanes el vol, Ascó ja és història i això és una cursa de llarg recorregut. No mirem més enllà, només centrats en un rival que de ben segur vendrà molt cara la seva pell.

El contrincant d’aquesta segona jornada és el CE Júpiter, un dels habituals de la categoria, que ve de realitzar una temporada prou bona acabant en la 9a posició. Els de Juanjo García s’han hagut de reforçar amb Blasco, Baulí, Aleu o Axpe per suplir baixes de jugadors com Kuku, Santolalla o Josu. Els de la Verneda, com l’Olot, es van estrenar amb una victòria en la primera jornada contra el Vilafranca (1-0) i intentaran pescar quelcom positiu de la seva visita a la Garrotxa. Un bloc jove, treballador i amb les idees clares que ens exigirà al màxim.

La bona notícia per a Ramon Maria Calderé és que ja podrà comptar amb Uri Santos, absent per malaltia a Ascó, i amb David Escudero, que estava sancionat. En canvi, torna a caure de la llista Lluís Micaló, que pateix una lesió muscular i estarà de baixa un parell de setmanes. El partit serà diumenge a les 5 de la tarda i esperem que els seguidors ens tornin a mostrar el seu suport, passió i complicitat. Per aspirar a fer coses boniques necessitem que la gent s’engresqui i s’identifiqui amb l’equip, com en els vells temps. Tenim la primera prova a l’Estadi i l’hem de superar amb la vostra força, la dels volcans, la dels tossuts i marrans. No ens falleu, comptem amb vosaltres! I TOTS DE VERMELL!

La prèvia de Calderé

“Hem de seguir en la línia que ens hem marcat i treballar amb la mateixa seriositat, el partit d’Ascó ja és aigua passada. Això és molt llarg, però tant de bo puguem començar bé a casa i donar un triomf a l’afició. El Júpiter és un rival que s’ha de tenir molt en compte, són nois molt joves que corren moltíssim i que juguen molt bé a futbol, semblant a la nostra filosofia. Què demano a l’afició? Que sigui la de la qual me n’han parlat meravelles, que estigui al nostre costat, ajudant i animant. Som els protagonistes i intentarem no defraudar-los”.

Precedents

La Unió Esportiva Olot i el CE Júpiter s’han vist les cares en 16 ocasions a l’Estadi Municipal, la majoria a Tercera Divisió, un parell a Preferent i una a Primera Catalana. El balanç és de 9 victòries locals, 3 empats i 4 triomfs visitants. L’últim precedent és de la temporada 2012-13, en el qual el conjunt garrotxí es proclamaria campió de Tercera. En aquella ocasió, els tres punts es van quedar a casa de forma contundent (4-0) amb dos gols de Jordi Roca, un de Carlos Martínez i un altre d’Uri Santos, encara a la plantilla. 

Baixes: Micaló (lesió)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply