Carta de comiat de Martí Matabosch

El preparador físic olotí ha decidit emprendre nous projectes en la seva trajectòria esportiva després de 7 temporades a la Unió Esportiva Olot. Ens marxa una persona que ha deixat empremta en el vestidor, no només a nivell professional i tècnic sinó també per la seva qualitat humana. Martí Matabosch, un dels nostres que aquí sempre serà rebut amb els braços oberts. Gràcies per tots aquests anys de dedicació, esforç, compromís i companyerisme a l’ombra. Moltíssima sort, Martí!!

CARTA DE COMIAT

En primer lloc em vull disculpar per la tardança en enviar aquesta carta d’agraïment al club. El motiu no és res més que el de respectar les formalitats que crec que he de mostrar quan marxo d’un lloc per anar a un altre.

He procurat ser el més breu i concís possible, ja que no és un adéu el que dic, sinó un “seguim vinculats en la distància”. Considero aquest club com casa meva, un club en el qual he crescut envoltat de persones que li donen forma i sentit a un projecte esportiu i social. Al llarg d’aquests 7 anys he treballat amb moltes persones, algunes de les quals segueixen bolcant els seus esforços dedicant hores i hores en el seu dia a dia pel bé del club. Per tant, vull agrair totes aquelles persones que han estat, segueixen i seguiran vinculades a la UE Olot tot el que han fet per mi i sobretot pel CLUB.

A TOTS VOSALTRES US DIC: Moltes gràcies per fer de mi un millor professional i sobretot una millor persona!

Sóc i seré de la Unió Esportiva Olot!

Martí Matabosch Pijuan 

Leave a Reply