Engreixar el liderat

La Unió Esportiva Olot, a la recerca de la tercera victòria consecutiva a Les Grases (dissabte, 19h) per consolidar la primera posició del grup. Mantenir l’efectivitat i la concentració en una superfície ben diferent esdevindrà fonamental davant d’un Santfeliuenc FC necessitat de punts i que practica un futbol atrevit i amb personalitat. Calderé perd l’extrem Kike Sánchez durant tres setmanes i s’afegeix a Micaló en el capítol de baixes. 

Amb peus de plom. Després d’un inici de lliga immaculat amb dos triomfs prou convincents, els olotins busquen ampliar la dinàmica positiva al camp del Santfeliuenc, un equip que encara no ha guanyat ni ha pogut marcar, aspectes que el fan doblement temible. Estem a les beceroles de la competició, però la UEO ja està responent d’una manera envejable, superant les adversitats com el gol en contra del Júpiter o aguantant l’embranzida de l’Ascó en la segona meitat. Forts de coco i físicament, ja que els jugadors arriben ben sencers en els tram finals dels partits. Si a això hi sumes la pólvora ofensiva, capitalitzada per Marc Mas (4 gols en 2 partits), ben secundat per Dembo, Kike o Sergio, ens trobem davant un bloc difícil de parar si està al màxim nivell d’intensitat.

El Santfeliuenc FC està entrenat per Andrés González, tota una institució al club ja que hi porta 10 temporades i hi ha implantat un estil de joc valent i atrevit. Plantilla molt renovada a Les Grases per evitar patir tant com en el curs anterior. Per exemple, han arribat homes com Toni Casamayor (Cornellà), Jaime i Charly Ruiz (Prat), Romo (Rubí) o Cuadras (Cerdanyola). A més, demà ja podria debutar l’últim reforç, el davanter Èric Zárate, rescindit del Lleida Esportiu per una polèmica a la xarxes. En canvi, el “Sanfe” no podrà comptar amb Èric Pacheco i Dani Maldonado, lesionats.

Ramon Calderé té l’absència destacada de Kike Sánchez, que va patir una ruptura a l’isquio contra el Júpiter i en té per unes tres setmanes. L’extrem escalenc podria ser rellevat per Dembo, Alfredo o Litus Sala. Tampoc hi serà Lluís Micaló, també amb una lesió muscular a l’isquio, que ja encara la recta final i podria arribar per al següent partit a casa. La resta, tots a punt per viatjar a Sant Feliu de Llobregat, demà a les 19h en directe per Ràdio Olot i al twitter del club (@UEO1921). Un partit trampa que volem solucionar amb èxit i continuar amb l’arrencada brillant del campionat. SOM-HI OLOT! Posem la tercera!

La prèvia de Calderé

“Són partits perillosos, el Santfeliuenc no ha començat bé i tindrà ganes de sumar els tres punts. El seu entrenador té molta personalitat i és fidel a la seva manera de jugar, molt atrevida. És un equip que arrisca molt des de darrere amb sortida de pilota i que és perseverant i valent amb el seu estil. Té molt de mèrit el que estan fent cada any, mantenint-se a categoria tot i les limitacions econòmiques. Serà un partit molt més complicat del que la gent pot pensar. Ens hem de mentalitzar que no serà fàcil, lluitarem contra nosaltres mateixos i sempre respectant el rival. D’excuses, ni una, hi ha molts camps de gespa artificial en aquest grup i si volem estar a dalt ens hem d’adaptar a tot tipus de condicions i superfícies”.

Precedents

L’única vegada que hem visitat Les Grases en competició oficial va ser en la temporada 2010-11 quan militàvem a Primera Catalana. Aleshores, els de Nitus Santos van empatar (1-1) amb gol de Roger Vidal, actualment a la plantilla. L’onze titular d’aquell partit el formaven Aleix Prunés, Berga, Roger, Ferran Grau, Freixa, Juanjo, Edile, Villaplana, Àlex Arimany, Sergi Arimany, Dani Alonso.

Baixes: Kike Sánchez i Lluís Micaló (lesió)

Foto: Martí Albesa-UE Olot 

Leave a Reply