De menys a Mas (UE OLOT 4-1 CE Júpiter)

La Unió Esportiva Olot es sobreposa al golàs de Pau Dabra per acabar esmicolant el Júpiter en una segona meitat colossal. Ritme altíssim de velocitat de pilota i allau de joc ofensiu que s’ha traduït en els gols de Sergio, Dembo i doblet de Marc Mas, que ja n’acumula quatre en dos partits. Segon triomf, aquest amb remuntada inclosa, que reforça encara més el grup de cara a la visita al camp del Santfeliuenc. 

L’estrena a l’Estadi no ha deixat indiferent a ningú, tarda d’emocions fortes a la capital de la Garrotxa que ha acabat amb final feliç per a la UEO. A còpia d’orgull, caràcter i qualitat, els de Calderé han remat a contracorrent des dels primers minuts arran de la genialitat de Pau Darbra, que s’ha inventat un gran xut per tot l’escaire per avançar al Júpiter (20′). Per si la desgràcia no fos prou grossa, Kike Sánchez s’ha retirat lesionat a les primeres de canvi. Abans del gol visitant, Marc Mas havia tingut un parell d’oportunitats claríssimes; un xut al pal, en posició molt escorada, i una rematada acrobàtica que el porter Víctor pràcticament s’ha trobat a les mans. Els olotins han practicat bon joc i han trepitjat l’àrea amb assiduïtat. Més arribades; de Mas, de Lluc en estratègia i dos intents llunyans d’Èric i Héctor. El setge era per terra, mar i aire… però no volia entrar. Se’ls guardaven per la represa.

La sortida dels vestidors ha estat fulgurant, elèctrica. Els garrotxins han posat la cinquena i han acaplarat el conjunt de Juanjo Garcia, que manava en el marcador gràcies a una efectivitat inaudita; una ocasió, un gol. Estava clar que passarien coses, i ben aviat ja ha caigut l’empat. Falta lateral que executa Héctor, la pilota queda morta dins la petita i barraca del veneçolà Sergio Álvarez (49′). La igualada ha esperonat encara més als nostres jugadors, que no tardarien a capgirar el marcador. Cavalcada de Blázquez pel carril dret i apareix Dembo al segon pal per endreçar-la amb cama esquerra (54′). Partidàs de l’extrem d’origen gambià, que ha substituit Kike Sánchez i ha fet parar boja la defensa grisgrana. Un minut després, el mateix Dembo ha tingut el tercer però els reflexos de Víctor han estat providencials. En volíem més, i Jose Martínez també s’ha apuntat a la festa amb una rematada a la fusta. I encara faltava la quota de protagonisme del pitxixi de la lliga, Marc Mas, que ha signat la sentència amb dues dianes en la recta final. La primera, d’autèntic home gol, caçant-la sobre la mateixa línia (85′), i la segona després d’una excepcional triangulació entre Dembo, Uri Santos i el punta silenc, que s’ha desmarcat i ha definit ben lluny de l’abast del porter (91′). Reacció d’equip gran en una segona part de luxe, amb talent però també amb el coratge necessari per aixecar un panorama complicat. Sis de sis, dues victòries que ens duen a dalt de tot de la classificació. Números per estar satisfets, i a la vegada per exigir-nos més i seguir-los ampliant. Proper repte; les Grasses, dissabte a les 18h visitem el Santfeliuenc. Molt agraïts al gairebé miler d’aficionats que ens ha ajudat a capgirar el matx, aquest any ens ho passarem bé al vostre costat. HI TORNAREM!!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: August, Jose (c), Bigas, Lluc, Blázquez, Roger, Marc Mas, Èric (Uri, 67’), Kike (Dembo, 16’), Sergio (Abel, 78’) i Héctor.

CE Júpiter: Víctor, Mechi, Adri, Marcos (Jacobo, 75’), Sergi, Dani, Julen (Roger, 58’), Vives, Bauli, Prat i Pau (Àngel, 58’).

Gols: 0-1, Pau (20’), 1-1, Sergio Álvarez (49’), 2-1, Dembo (54’), 3-1, Marc Mas (85’), 4-1, Marc Mas (91’).

Àrbitre: Sergi Carrero Romera. Ha amonestat Jose, Blázquez, Mas i Sergio (UEO) i Adri i Vives (Júpiter). 

Incidències: partit corresponent a la 2a jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera Divisió amb la presència de 960 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Foto: Martí Albesa

Leave a Reply