Roma no es va fer en dos dies (Sanfe 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot competeix, lluita i mereix més al camp del Santfeliuenc però surt condemnat in-extremis en una acció desafortunada del porter August Conesa. L’equip de Calderé ha ofert una bona imatge i només li ha mancat encert en els últims metres. Cap amunt i corregir errors per afrontar la visita de l’Europa amb optimisme i i il·lusió.

Deixant de banda la posició anecdòtica del Santfeliuenc com a cuer, el camp de Les Grases era un escenari complicat per pescar punts. Una superfície, la gespa artificial, que no és la nostra preferida però que com diu el tècnic, no es poden buscar excuses ni donar les culpes al terreny de joc. El conjunt d’Andrés González ha sortit fort en els primers compassos amb un parell d’ocasions importants. Poc a poc, hem anat trobant el nostre futbol i generant arribades destacades. La més clara, una doble opció per a Sergio Álvarez, que ha desviat el porter Toni, i després Dembo que no ha pogut culminar amb èxit. Roger i Marc Mas també han tingut les seves oportunitats però primer la defensa local i després el porter han pogut desfer el perill. Un primer temps de treball i de desgast que havia de servir per obrir més forats a la represa.

En la tornada dels vestidors s’han pogut veure els millors minuts de la UEO. Potser amb un joc més directe del que és habitual, atenent a les característiques del camp, però hem trobat espais per fer mal al conjunt de Sant Feliu. Sergio, Dembo i Mas han creat jugades molt interessants que topaven una vegada i una altra amb la sòlida defensa del Sanfe. El central David Escudero, que avui debutava oficialment amb la samarreta vermella, també s’ha animat a buscar el gol amb el seu joc aeri. No s’arrugaven els de casa, que mitjançant Ferri han estat de donar-nos un ensurt. Han entrat Uri Santos, Abel i Alfredo buscant una solució des de la banqueta i hem seguit insistint connectant bones accions defensives. Blázquez i Héctor han pogut desequilibrar la balança amb dos tirs molt perillosos, però ha estat el Santfeliuenc qui s’ha endut el premi del triomf quan ja semblava que acabaria en repartiment de punts. Pilota alta al cel de Sant Feliu, August no la pot blocar i el davanter Romo, molt atent, l’envia al fons de la xarxa. Un cop molt dur i una derrota injusta tenint en compte l’esforç i el bagatge atacant dels nostres. És molt aviat, acabem de començar i ens trobarem moltes pedres en el camí. Ara hem de polir errades, aixecar el cap i entrenar amb més força que mai per tombar l’Europa, en el partit del proper dissabte a les 18h a l’Estadi Municipal. SOM I SEREM UEO!!

FITXA TÈCNICA

Santfeliuenc FC: Toni, Èric, Alberto, Ortiz (c), Cuadras, Tena, Ferri (Romo, 72′), Jaime, Guille (Zarate,45′), Charlie (Maldo, 72′) i Victor.

UE OLOT: August, Jose (c), Bigas, Escudero, Roger, Blazquez, Sergio (Alfredo, 76′), Marc Mas, Dembo (Abel, 65′) i Èric (Uri Santos, 56′)

Gols: 1-0, Romo (92′)

Àrbitre: David Congost Larrosa. Ha amonestat Tena, Victor i Maldo (Sanfe) i Escudero, Roger i Uri (UEO)

Incidències: partit corresponent a la 3a jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera Divisió amb la presència d’uns 400 espectadors al Municipal Les Grases de Sant Feliu de Llobregat. 

Leave a Reply