Carta de comiat del fotògraf Martí Albesa

Després de 6 anys exercint com a fotògraf oficial de la Unió Esportiva Olot, Martí Albesa s’acomiada del club amb aquesta carta. Agraïts per la teva professionalitat, talent i dedicació màxima, has immortalitzat grans moments de la història de la UEO i això quedarà per a la posteritat i ja no ens traurà ningú. Que tinguis molta sort personal i laboralment, Martí!! L’Olot és casa teva!

CARTA DE COMIAT

Els comiats mai són agradables, de totes maneres, si aquestes són de mutu acord i amb una abraçada al final la perspectiva canvia.

Després de sis anys fent fotografies als partits de la Unió Esportiva Olot, ha arribat el moment de fer un punt i a part en aquest camí, necessari per a ambdues bandes. Pel que fa a mi, el creixement personal i professional no em respecten el temps necessari per dedicar al club al qual porto aquests anys fent fotos, per tant, abans de baixar el llistó, és digne del respecte que ens hem tingut aquests anys saber parar a temps.

Podria començar a fer un llistat de persones als quals agraeixo moltes coses, però crec que no seria de justícia perquè segur que me n’oblidaria de molts que mereixerien ser mencionats. Per tant, agraeixo a tota la família de la UEO l’acolliment, la comoditat i la facilitat amb que he pogut treballar. Sens dubte, una menció especial als caps de premsa i comunicació amb qui he intimat més.

El dia de la ascens de l’equip a Segona B, mentre els jugadors celebraven amb pinya la fita aconseguida, es va acostar a mi el gran Carlos Martínez, i posant-me la mà a l’espatlla em va dir: “Martí, tot això que està passant, en part, també és mèrit teu.” El que em va transmetre en Carlos és el que m’emporto de tots aquests anys, haver estat partícip d’un projecte, i com a professional, respectat i valorat per la feina feta.

Així doncs, em queda esperar que la feina hagi estat a l’alçada de les circumstàncies, i desitjar molta sort a l’equip, l’afició i a la família de la UEO en general.

Estic segur que el comiat adequat és: a reveure!

Molta sort.

 

Martí Albesa

albesa3
Fotos: Adan Príncep

Leave a Reply