Qüestió de confiança

Desplaçament perillós de la Unió Esportiva Olot al camp de la Pobla de Mafumet (diumenge, 12h), en un duel de recent descendits de Segona B. Els de Calderé, pletòrics de moral, intentaran engrandir el seu coixí dins la zona privilegiada amb la quarta victòria seguida. Uri Santos, encara lesionat, és l’única baixa per visitar el filial del Nàstic en la setmana que ha aterrat el porter Xavi Ginard a la Garrotxa. 

Sense treva. A Tercera Divisió l’alegria és efímera i la decepció, també. El frenètic derbi contra el Figueres ens va omplir, encara més, el dipòsit de l’autoestima. El gol de Sergio Álvarez en l’últim minut és la metàfora perfecta; anar-hi fins al final, superar tots els obstacles i conquerir el tresor més preuat, els tres punts. Victòries més anímiques que estadístiques que són una font d’energia i motivació per seguir avançant amb pas ferm i trobar l’estabilitat en els llocs de promoció d’ascens.

El rival d’aquest cap de setmana és la Pobla de Mafumet. Els de Martín Posse no han començat la lliga de la manera desitjada amb 5 punts i només una victòria. Aquest dimecres van perdre contra el Badalona en l’anada de la final autonòmica de la Copa RFEF (0-2). Un filial eminentment jove i talentós que és l’encarregat de formar futbolistes per al Nàstic de Tarragona. Hi trobem vells coneguts com Roger Bonet “Ruxi”, el porter Àlex Campos o els empordanesos Pol Valentín i Roger Brugué. L’experiència la posen homes més bregats com Perales, Gil Muntadas, Marc Vadillo o Alfons Serra, que ha tornat del Cornellà. L’única baixa per diumenge és Ivan de Nova, que es va lesionar contra el Vilafranca. Calderé encara no pot comptar amb Uri Santos però ja té a disposició el porter mallorquí Xavi Ginard, que ha arribat aquesta mateixa setmana.

Camp petit, gespa artificial i un denominador comú; el bon tracte de pilota. L’exigència torna a ser màxima i per tant, l’atenció i la intensitat esdevenen innegociables. A partir d’aquí ja arribaran les ocasions i els gols, amb els dos depredadors en moment dolç en la punta d’atac. El partit serà diumenge a les 12 del migdia al Municipal de la Pobla amb Ràdio Olot en directe i el compte de Twitter oficial del club (@UEO1921). Amb confiança, que no confiats, per enllaçar un 12 de 12 que seria un cop d’autoritat en aquestes alçades de competició. Aquest és l’objectiu, l’ambició per bandera! SOM-HI VERMELLS!

La prèvia de Calderé

“Ens enfrontarem a un equip que no va poder mantenir-se a Segona B i que té el mateix objectiu que nosaltres; assolir de nou la categoria. És un filial jove amb jugadors de nivell i de qualitat. No han començat gaire bé, fan gran futbol però de moment no es tradueix amb bons resultats. Normalment als filials els hi costa començar a rutllar. L’ordre tàctic passa per tenir la pilota. Sabem que ens trobarem amb un camp de gespa artificial, cada partit és una història. No ens podem adormir i confio que continuem amb el nostre creixement. Cal estar ben mentalitzats. M’agradaria que l’equip pogués ser protagonista més temps durant el partit”.

Precedents

Només tres sortides al camp de la Pobla amb sort diversa; una derrota, una victòria i un empat. La temporada 2011-12 vam caure-hi per 3-0 i la següent, també a Tercera Divisió, hi vam vèncer per 0-2. El curs passat, amb els dos conjunts a Segona B, vam treure un punt gràcies als gols d’Èric Reverter i Alberto Perea.

Baixes: Uri Santos (lesió)

Foto: Isaac Planella-UE Olot

 

Leave a Reply