ROYALVERD

ROYALVERD és una empresa dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives. Amb seu a Les Preses, disposa de certificats de qualitat que l’avalen com a una de les millors empreses del sector de la gespa. La gespa del camp de la UEO porta la seva firma.

Un experimentat equip de tècnics i un extens parc de maquinària els permeten donar solucions efectives a qualsevol tipus de problemàtica sorgida en camps de golf, camps de futbol o altres zones verdes. Ofereix la possibilitat de realitzar les feines de manteniment més específiques pels terrenys esportius.

royal2

Amb la millor qualitat de fibres d’última generació i l’experiència en la creació d’espais esportius, ROYALVERD es presenta com a empresa líder en l’execució de camps de gespa sintètica sobre terreny de graves. I en gespa natural, disposen dels següents serveis: projectes de construcció. direcció i seguiment d’obres, moviment de terres, anivellaments amb làser, creació de drenatges, aportació de sorres i substrats, millora de la capa d’arrelament mitjançant esmenes i diatomees calcinades. Sembra tradicional i col·locació de tepes mitjançant equip especialitzat.

L’empresa garrotxina està molt vinculada a la Unió Esportiva Olot a través del seu director general, Eudald Morera. Com no podia ser d’una altra manera, ROYALVERD realitza el manteniment de l’Estadi Municipal perquè el terreny de joc estigui en les condicions ideals per a la pràctica del futbol. Una companyia capdavantera en el seu àmbit que sempre està al costat de l’esport olotí, i en especial del nostre club.

Així en parlaven aquesta setmana els mitjans de la Terra Ferma després d’instal·lar la nova gespa al Camp d’Esports del Lleida Esportiu:

royalverd

 

Formes de contacte:

Royalverd Service SL
C/ Avellana, 6 (Zona Industrial)
17178 Les Preses / Olot (Girona)
Tel. 972 69 34 08 – royalverd@grupmorera.com

Leave a Reply