Una pedra en el camí (Pobla 2-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot topa amb la intensitat i la necessitat de la Pobla de Mafumet i encaixa la segona derrota de la temporada, les dues a domicili. Abel i Kike han pogut marcar en una primera part igualada, però a la represa els locals ens han superat al contraatac. Cal canviar el xip, fer autocrítica i pensar en el proper partit contra el Cerdanyola, en el qual hem de tornar al camp de la victòria. 

Ens ha costat trobar-nos còmodes en un camp de dimensions reduïdes i de gespa artificial. Malgrat tot, hem competit bé en la primera meitat, dominant el joc en algunes fases i arribant amb cert perill a l’àrea rival. Les opcions més destacades han estat per Kike Sánchez, que s’ha quedat sol davant Perales després d’una passada a l’espai de Marc Mas, i d’Abel Solé, que s’ha incorporat des del darrere per elevar la pilota ben a prop del pal esquerre. Eren els minuts just abans del descans, ja que ben poca cosa ha passat en la primera mitja hora; joc dividit, interrupcions i molt de migcampisme. El filial del Nàstic, amb talent, toc i futbol associatiu, també ha tingut un parell d’arribades amb Roger i Rayco com a protagonistes. Al descans, l’empat era un resultat força just.

A la represa s’ha notat la necessitat de sumar punts dels tarragonins, atrapats en la zona mitja-baixa de la classificació. No és que haguem deixat de competir, però sí que la Pobla ha imprimit un ritme i una velocitat de pilota més elevada que ens ha fet anar de bòlit. Albert Quintanas, que tornava sota pals, ha hagut d’intervenir amb seguretat en dues aparicions de Roger Brugué, el figuerenc, un dels més destacats. No ha pogut evitat, però, el gol de Rayco en segona opció després d’un contraatac ben trenat (60′). L’entrada de Dembo i Alfredo ha obert el front ofensiu de la UEO, força encallat fins aleshores arran del bon marcatge sobre Mas i Álvarez. El gambià ha tingut dues oportunitats que ens podien haver fet entrar en el partit, però la Pobla ens ha matat en una jugada individual de Gabri Vidal, que ha finalitzat l’altre Vidal, Ivan (74′). Un matí poc inspirat del nostre atac i molt efectiu dels locals que ens ha costat els tres punts. No hi ha volta de full, estem avisats; la Tercera Divisió és una competició exigent i dura en el qual no et pots despistar ni un moment. No hi hem de pensar més, passar pàgina i centrar-nos en el duel contra el Cerdanyola. Tornarem a jugar a casa i hem de reprendre el camí guanyador. Seguim allà dalt, confiança intacta. SOM I SEREM UEO!!

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet: Perales, Gabri Vidal, Roger, Ruxi, Dani Hernández, Vadillo (c), Rayco, Gil (Dani Gimeno, 77′), Rodri (Ivan Vidal, 70′), Alfons i Brugui (Ricky, 84′).

UE OLOT: Quintanas, Jose, Bigas (Èric, 72′), Escudero, Abel (c) (Alfredo, 62′), Blázquez, Roger, Marc Mas, Kike (Dembo, 58′), Sergio Álvarez i Héctor.

Gols: 1-0, Rayco (60′), 2-0, Ivan Vidal (74′).

Àrbitre: Àlex Gómez Meneses: Ha amonestat Gil (Pobla) i Escudero i Sergio (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 7a jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera Divisió amb la presència d’uns 450 espectadors al Municipal de la Pobla de Mafumet. 

Foto: Isaac Planella

Leave a Reply