En alta resolució (UE OLOT 2-1 Cerdanyola FC)

La Unió Esportiva Olot va per feina ben d’hora i amb dos gols ràpids de Sergio Álvarez i Marc Mas en fa prou per superar el Cerdanyola FC. Els de Carrillo, que han replicat amb la diana d’Elhadji, no han donat el braç a tòrcer i han fet treballar de valent a Ginard, que avui debutava a l’Estadi. Seguim invictes a casa i obrim forat amb el cinquè classificat abans de visitar la Montañesa, aquest mateix dimecres. 

A Olot, la gent que va al futbol s’ho passa bé. Cada partit és un espectacle amb gols i accions ofensives per donar i per vendre. Avui, si algun aficionat ha arribat una mica tard potser s’ha pensat que el marcador dels tortells no girava rodó. I és que el primer quart d’hora ha estat elèctric i d’una efectivitat inusual a les dues bandes. Ens hem avançat amb un gol de Sergio Álvarez, que ha trenat una magnífica paret amb Marc Mas i ha definit per sota les cames d’Avilés (13′). Cinquè gol del veneçolà a la lliga, cada vegada més adaptat en el sistema de joc. El silenc no volia ser menys i també hi ha dit la seva; Héctor serveix un córner al segon pal, Jose la despenja i Mas olora sang i hi posa la cama dreta per anotar el segon (17′). Un inici per fregar-se els ulls, ni en els millors somnis. La llàstima és que el Cerdanyola també s’ha apuntat al xou i Elhadji ha retallat distàncies amb un xut afortunat des de la frontal (19′). El duel s’ha calmat a partir de la mitja hora tot i que els vallesans han aparegut amb cert perill a la porteria local, sobretot amb els serveis de banda en llarg del mateix Elhadji.

A la represa, el Cerdanyola ha continuat buscant el gol de l’empat i la UEO s’ha defensat amb fermesa i rigor. A més, Ginard sota pals ha desbaratat qualsevol ensurt. I a l’altra banda, els de Calderé també han tingut alguna oportunitat per ampliar el compte golejador; un parell de rematades de Sergio Álvarez i l’espurna de Dembo, que ha substituït Èric Vilanova. Els de Toni Carrillo han donat molta guerra amb un joc menys directe de l’esperat i en la recta final han creat problemes a la defensa olotina, que ho ha solucionat amb contundència i ofici. Una tarda amb una grandíssima entrada al camp (1.334 espectadors) i amb protagonisme per al planter amb la presentació dels equips de base. Un triomf més pràctic que vistós que ens permet seguir imbatuts a l’Estadi (12 punts de 12) i enfortim la tercera posició amb 18 punts, agafant més un punt més de marge respecte el cinquè.  I dimecres, cap a Nou Barris per enfrontar-nos a la Montañesa (12h). Una altra batalla que anirem a guanyar per intentar escalar més posicions. HI TORNAREM!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Jose, Bigas, Lluc, Abel (c), Blázquez, Marc Mas, Èric (Dembo, 57′), Kike (Alfredo, 82′), Sergio i Héctor (Micaló, 90′).

Cerdanyola FC: Avilés, Pitu (c), Molins, Rovira, Aitor, Juli, Collado (Méndez, 82′), Gueri, Elhadji, Valderas (Daiskue, 66′) i Jota (Alan, 85′). 

Gols: 1-0, Sergio Álvarez (13′), 2-0, Marc Mas (17′), 2-1, Elhadji (19′).

Àrbitre: Luis Paulino Fernández. Ha amonestat Lluc, Blázquez i Héctor (UEO) i Rovira i Juli (Cerdanyola).

Incidències: partit corresponent a la 8a jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera Divisió amb la presència de 1.334 espectadors a l’Estadi Municipal. Abans del matx s’ha realitzat la presentació dels 11 equips del futbol base del club. 

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply