Cop d’efecte a Nou Barris (Monta 1-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot assalta el feu del CF Montañesa, un dels més temibles del campionat, amb una defensa ben sòlida i amortitzant al màxim les arribades en atac. Els gols de Sergio Àlvarez i Héctor Simón, de penal, i les intervencions de Ginard ens donen tres punts d’or per seguir ben instal·lats en la zona de privilegi. Diumenge, cal rematar la setmana fantàstica amb la visita d’un altre os dur, el Terrassa.

L’Olot ha fet a Nou Barris el que havia de fer, guanyar, i el que podia fer, competir i superar el rival. En un hàbitat totalment oposat al nostre, els homes de Calderé han mostrat una gran maduresa i seguretat i s’han endut la victòria de forma ajustada però amb arguments fiables. I això que en els primers compassos, Xavi Ginard ha salvat els mobles en un parell de rematades de Pau i Diego. Poc a poc, la Montañesa ha afluixat l’embranzida inicial i hem pogut començar a guanyar les pilotes dividides per generar espais en atac. Ens anàvem acostant a l’àrea i en una falta a la frontal, Sergio Álvarez ha obert la llauna amb un autèntic míssil (19′), inabastable per Tato. Sisè gol del veneçolà que ratifica el seu magnífic estat de forma. Primer temps intens, d’anades i vingudes i de molt desgast per part dels dos equips. Hem controlat bé als de Toni Escudero fins que al límit del descans, una centrada del lateral Payán l’ha endreçat l’altre lateral, Dani Sánchez, també incorporat a l’atac (44′). Podia haver estat un gol psicològic, però per sort ens hem refet amb diligència.

A la represa ha tornat a aparèixer Sant Ginard, que ha neutralitzat un xut de Montoro amb mala bava. Poc després, Kike Sánchez s’ha inventat una jugada espectacular per banda dreta que Mas no ha pogut culminar. Calderé ha introduït Dembo per guanyar dinamisme en un interior esquerra ocupat per Bigas, que avui ha cedit el lloc de lateral a Micaló, debutant com a titular. La Monta bombardejava l’àrea però tant Jose com Escudero ho escupien tot i Roger també ha estat sembrat en la destrucció. Blázquez n’ha tret una sota pals que podia haver significat l’2-1. I a l’altra banda, el mateix besaluenc ha habilitat Marc Mas que ha rematat tou amb el cap. Arribaven els minuts decisius i aquí ha vingut la jugada clau; el penal que ha xiulat l’àrbitre per mans d’un defensa local. Héctor Simón, amb sang freda, l’ha clavat a la xarxa dues vegades, havent de repetir el primer per invasió de l’àrea (84′). El de Llançà ha pogut matar el duel en una contra però la seva volea ha topat amb la fusta. Mentrestant, els barcelonins han anat penjat pilotes a l’olla amb més cor que cap i la la nostra defensa ha desfet qualsevol acció perillosa. Una victòria de prestigi en un escenari exigent, segurament el més complicat de Tercera, que ens injecta més moral per rebre el Terrassa i intentar completar així una setmana de nou punts. Diumenge, a l’Estadi, hem de fer un pas més i corroborar la dinàmica guanyadora al fortí olotí. De moment, avui ja hem conquerit Nou Barris! PIT I COLLONS!

FITXA TÈCNICA

CF Montañesa: Tato, Dani Sánchez, Uri Escabrós, Alberto, Payán, Rubén, Toni Pérez, Pau, Diego, Pedro Garcia i Montoro (Joshua, 74′).

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Bigas, Escudero, Blázquez, Roger, Mas, Micaló (Dembo, 59′), Sergio (Uri, 73′), Kike (Abel, 87′) i Héctor.

Gols: 0-1, Sergio (19′), 1-1, Dani Sánchez (44′), 1-2, Héctor (83′).

Àrbitre: Juan Manuel Martín Veras. Ha amonestat Ginard i Uri Santos (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 9a jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera Divisió amb la presència d’uns 700 espectadors a les grades de la Bombonera de Nou Barris. 

Foto: Isaac Planella

Leave a Reply