Un monstre ens ve a veure (St. Andreu 1-3 UE OLOT)

Dues fogonades de Dembo Batchilly lideren la victòria de prestigi de la Unió Esportiva Olot contra el Sant Andreu. Actuació solvent dels homes de Calderé al Narcís Sala, que han vist com Toro hi posava emoció però Marc Mas finalment segellava el quart triomf consecutiu dels garrotxins, emparats amb una marea vermella ben sorollosa. Ens apropem a només un punt del Peralada abans de rebre el Granollers, el proper diumenge a l’Estadi. 

Avui al migdia al Narcís Sala, la UEO ha fet el partit que requeria un escenari mític com aquest demostrant un ampli ventall de qualitats que l’han catapultat al nucli capdavanter de la taula; talent, lluita, ofici, control i una punteria elevada, avui comandada per Dembo Batchilly, que ha destrossat el matx a la represa. Durant els primers 45 minuts, domini posicional dels nostres jugadors amb arribades tímides a les botes de Kike, Sergio i el mateix Dembo. Per part dels de Mikel Azparren, molta entrega però ben poca feina per a Ginard. Teníem la pilota i ritme en el joc però ens mancava la profunditat que hem trobat després amb el xoc més trencat.

dsc_0293

I és que a la represa els de Calderé s’han destapat… i de quina manera. Primer ha avisat Sergio Àlvarez, amb una vaselina que ha llepat el travesser de la porteria de Segovia. I en la següent ja no hem perdonat; incursió de Blázquez, centrada al cap de Kike, pilota morta i Dembo que l’engalta abans de caure a terra per signar una volea magnífica (51′). A camp obert, amb espai a l’esquena de la defensa andreuenca, era un partit ideal per al gambià, que ja venia de realitzar una gran actuació contra el Terrassa. Set minuts més tard, un córner a favor del Sant Andreu ha acabat amb la bola als peus de Dembo, que ha recorregut tot el camp, primer superant amb un toc subtil al defensa i després definint amb calma davant la sortida de Segovia (58′). Sembla que el duel ja estava decantat, però els quadribarrats han tret l’orgull que els caracteritza i amb un bon moviment de Toro han retallat distàncies (78′). Una llàstima no deixar la porteria a zero, perquè l’equip ha fet una feina impagable en tasques defensives i hem patit pocs instants per assegurar per la victòria. A sobre, Marc Mas ha deixat més clares les coses finalitzant una passada de la mort d’Èric Vilanova (89′). El vuitè del de Sils, ara empatat amb Sergio Álvarez com a màxims golejadors. A destacar també, el paper de la Grada UE Olot, la marea vermella habitual, que ha emplenat un autocar amb 80 fidels que s’han deixat la gola al Narcís Sala. Aquests tres punts són per a ells, són d’ells, són nostres, són de tots. És el quart triomf consecutiu que ens acosta a només un punt del Peralada, que aquesta tarda ha perdut a Palamós (1-0). Seguim forts, diumenge Granollers!! HI TORNAREM!

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero (Jalal, 70?), Jorge Muñoz, Alcover, Arjona (Méndez, 76?), David López (José González, 49?) i Toro.

UE Olot: Ginard, Blázquez, Jose Martínez, Escudero, Micaló, Èric, Héctor, Kike (Roger, 62?), Dembo (Uri Santos, 70?), Marc Mas i Sergio Álvarez (Litus, 76?).

Gols: 0-1, Dembo (51?), 0-2 Dembo (58?), 1-2 Toro (78?), 1-3, Marc Mas (89?).

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico Ha amonestat Alcover, Jorge i Santolalla (Sant Andreu) i Jose i Uri (UEO)

Incidències: partit corresponent a la onzena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència d’uns 1.500 espectadors, una setantena vinguts des de la Garrotxa.

Fotos: Isaac Planella

Leave a Reply