Més set de victòria

La Unió Esportiva Olot rep el Sabadell B (diumenge, 16:30h) amb la missió d’aconseguir la setena victòria consecutiva i també el setè triomf a l’Estadi Municipal. Precaució amb el joveníssim filial arlequinat, que arriba després de carregar-se el Vilafranca i de fer suar el Peralada. Sense baixes a la plantilla de Calderé, excepte Litus, que s’ha desvinculat, en una tarda ja amb horari d’hivern i amb el CF Les Preses com a equip convidat. 

No es pot demanar més… bé sí, continuïtat i constància per mantenir aquesta dinàmica excepcional. Les coses rutllen i a Palamós en vam tenir una nova demostració, aquest cop coronada amb la porteria a zero i amb una maduració del matx fins a rematar-lo amb un parell de canvis desllorigadors. Quan no és un, és l’altre, aquest equip disposa de moltes variants i tots els jugadors poden ser decisius, cadascun des de la seva funció, per forjar una nova victòria. I encara tenim més gana, i sobretot més set; set per la setena seguida, set per la setena al Fortí Olotí, propietat privada per als visitants.

El rival d’aquest cap de setmana és el Sabadell B, un cuer molt enganyós ja que es troba en ple creixement. Un bloc extremadament jove el d’Ignasi Senabre, Ñito és el més veterà amb 23 anys, i amb molts futbolistes fent el salt directament del juvenil. Tot i això, l’adaptació cada vegada és més positiva fins al punt de guanyar el primer partit contra el Vilafranca (1-0) i d’estar a punt de donar la campanada a Peralada (2-1). En destaquem la velocitat i atreviment dels seus puntes, amb Manel Raigón com a màxim golejador amb 5 dianes. Ñito per sanció i Adrián per lesió són les baixes dels vallesans.

Calderé recupera Jose Martínez i té la plantilla al complert deixant de banda al migcampista Litus Sala, que s’ha desvinculat aquesta setmana i ha fitxat pel CE Farners de Primera Catalana. I atenció amb el canvi d’horari, mitja hora abans, ara a les 16:30h i amb la visita dels veïns del CF Les Preses. Que el fred no us aturi, que aquest equip ja us escalfarà amb el seu futbol… I que l’Estadi faci goig, que bulli, que colli, que ens empenyi cap al triomf. A casa som forts, som valents, som volcànics, som guanyadors. I no volem despertar! SEGUIREM SOMIANT! 

La prèvia de Calderé

“És un partit perillós, el Sabadell B va guanyar al Vilafranca i va tenir contra les cordes al Peralada, que va acabar demanant l’hora. El futbol no està sent just amb aquest equip, es mereix tenir més punts dels que té. És l’equip més golejat però també marca molt, em va agradar en la part ofensiva, a la contra i amb espais et poden fer mal. La porteria a zero ens dóna més seguretat. Anem madurant els partits i sabem esperar el moment i posar-hi pausa, els canvis ens ajuden molt. Això és un equip; uns treballen abans i els altres després. Hem de seguir creixent, ara treballem la velocitat i resistència. Necessitem espurna, confio que també puguem millorar en intensitat i ritme. M’agrada que tots els jugadors estiguin implicats”.

Precedents

El cert és que ens hem enfrontat unes quantes vegades al primer equip del CE Sabadell però en canvi només en dues ocasions amb el filial vallesà. El curiós és que encara no l’hem pogut guanyar a casa nostra, ni en la temporada 1992-93, a Primera Catalana, ni en la següent, la 1993-1994, a Tercera Divisió. En els dos casos, el conjunt arlequinat es va emportar els tres punts de la Garrotxa amb idèntic resultat, 0-1.

Baixes: cap.

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply