El setè cel (UE OLOT 5-0 CE Sabadell B)

Golejada rotunda i autoritària de la Unió Esportiva Olot davant un Sabadell B voluntariós i valent però tou i tendre en defensa. El gran protagonista del matx ha estat Marc Mas, autor d’un pòquer de gols que ja el situa amb 14 dianes. El cinquè ha estat obra de Jose Martínez amb el cap en una tarda més plàcida que les anteriors. Setena victòria al Fortí Olotí i també la setena consecutiva d’un bloc que no té sostre. Diumenge que ve, més teca a La Jonquera. 

El Sabadell B arribava a la Garrotxa com a cuer però ningú se’n fiava ni un pèl, i en els primers minuts ha demostrar el perquè. I és que Xavi Ginard ha hagut d’intervenir decisivament en un parell d’ocasions per aturar la trempera arlequinada. A l’altra banda, qui hi ha posat llum ha estat Marc Mas, avui excels en la finalització. Seu ha estat el primer gol, ben matiner, després d’una gran acció individual d’Alfredo. El selvatà l’ha enviat on Arnau no podia arribar, just a la creueta (8′). Els de Calderé han tingut el control amb fases de joc brillant a nivell ofensiu i sovintejant amb claredat l’àrea vallesana. Èric Vilanova, amb un tir creuat, ha pogut fer el segon, i a Mas li han anul·lat un gol per fora de joc de Sergio, que l’ha tocat sobre la ratlla. Cap problema, el silenc s’ha posat mans a la obra per fabricar-ne un altre. Bé, a mitges amb David Bigas, que li ha posat un caramel dolcissim al primer pal. La testa de Mas i el seu instint han fet la resta (34′). No s’han arrugat els d’Ignasi Senabre, que han incordiat en alguna jugada a pilota aturada. Un filial molt jove i descarat que ha demostrat tenir qualitat i fermesa per discutir l’esfèrica i el control a l’Olot. Al descans, 2-0 a ritme de l’olfacte del “Mas Style”.

dsc_0332

A la represa, Calderé ha mogut la banqueta amb l’entrada d’Uri i Dembo per refrescar l’entramat ofensiu. S’hi ha mantingut el juvenil Alfredo, un dels destacats, que no ha tingut la sort de cara en un xut potent des de la frontal. Però avui era la tarda de Mas i el selvatà ha clavat el tercer del no-res. Connexió amb Uri Santos, sempre generós, com a Palamós, i barraca del nou (67′). El festival ja era considerable davant d’un Sabadell ara sí desbordat i aguantant el xàfec amb dignitat. Bigas ja havia assistit i Blázquez, l’altre lateral s’ha posat gelós, així que el besaluenc li ha servit en safata el quart al killer de Sils (74′). És el 14è gol de Mas a la lliga, un per partit, una autèntica animalada. L’afició gaudia, xalava i animava de valent, avui amb més de 1.100 seguidors i la visita dels joves del CF Les Preses, desitjant veure més gols i espectacle sobre la gespa. Faltava l’estratègia, ben preparada per Marc Cabestany, per rematar la festa amb el cinquè de Jose Martínez (87′). La maneta era un fet, superioritat plasmada en el marcador davant d’un rival que ha ofert bones intencions però ha pecat de falta de contundència. Les xifres són brutals; set victòries seguides i set victòries a l’Estadi Municipal, un fortí amb majúscules. Però encara tot està per fer i cal tocar de peus a terra. Diumenge, una altra batalla a Les Forques davant La Jonquera, una de les grans revelacions del curs. Seguirem somiant!! HI TORNAREM!

FITXA TÈCNICA 

UE OLOT: Ginard, Jose, Bigas, Lluc Banús, Abel (c) (Roger, 74′), Blázquez, Marc Mas, Èric Vilanova (Dembo, 64′), Sergio (Uri, 64′), Héctor i Alfredo.

CE Sabadell B: Arnau, Diego, Gonzalo, Èric Pujol, Guillem Pujol (c), Víctor (Adrián, 77′), Montero, Lledó (Casals 72′), Facu (Ayrton, 64′), Raigón i Aliaga.

Gols: 1-0, Marc Mas (8′), 2-0, Marc Mas (34′), 3-0, Marc Mas (67′), 4-0, Marc Mas (74′), 5-0, Jose Martínez, (87′)

Àrbitre: Sergi Guijarro Álvarez. Ha amonestat Èric, Lluc Banús i Blázquez (UEO), que es perdrà el proper partit. També a Guillem Pujol (Sabadell B).

Incidències: partit corresponent a la 14a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència de 1.120 espectadors a l’Estadi Municipal. Entre ells, el futbol base del CF Les Preses que avui estat el club convidat. També s’ha guardat un record per Josep Masó i Marià Huertas, dos dels socis més veterans de la UEO que ens han deixat recentment.

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply