La jornada al futbol base (12 i 13 novembre)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, posem en ordre les evolucions del futbol base de la Fundació UE Olot amb els marcadors i resums del cap de setmana. Aquest cop, el balanç és de 4 victòries, 1 empat i 5 derrotes, deixant de banda el Juvenil B, que va descansar. Tot seguit fem cinc cèntims de cadascun dels aparellaments:

ALEVÍ D 5-1 La Cellera

Victòria contundent dels més menuts de la casa, bon treball de l’equip que dirigeixen Aitor Aguilera i Albert “Ketxa”.

Quart 5-3 ALEVÍ C 

La primera part va començar molt igualada i  l’Aleví C va gaudir d’alguna ocasió clara que no va acabar en gol. A la segona part, el Quart es va emportar tots els duels individuals i gràcies a diverses pilotes robades al mig del camp van aconseguir situar un contundent 4-0 en el marcador. Els joves de Corominas i Caballero van intentar reaccionar però els va mancar un punt d’intensitat. Tot i escurçar distàncies, el resultat final va ser de 5-3 amb victòria local.

ALEVÍ B 4-1 Blanes

Partit totalment dominat per l’Aleví A, que aquest cop va trobar a faltar més contundència davant la porteria contrària. Els de Delgà i Genís van tenir un munt d’ocasions però fins al final no van poder sentenciar el matx. Els tècnics creuen que si l’equip segueix amb aquest ritme, la cosa anirà rutllant millor.

Fornells 4-3 ALEVÍ A 

Un enfrontament d’anades i vingudes. El Fornells va ser molt fort i ràpidament va fer el primer gol a la sortida d’un córner. L’Aleví A va saber respondre i va trobar solucions en la sortida de pilota. Al final de la primera part, un xut creuat va suposar el primer gol olotí. La segona part va començar com va acabar la primera, domini total dels de Banús i Morchón que es va traduir amb dues dianes més. Els gironins estaven tocats però van tenir la sort de cara amb un gol afortunat que els va fer reaccionar. El tercer quart va ser del Fornells, que va poder neutralitzar les forces. I en el darrer, els dos equips van perdonar clares ocasions i finalment els locals van materialitzar-ne una per signar el 4-3 definitiu.

Vall d’en Bas 0-14 INFANTIL C

Una actuació quasi perfecte dels olotins, que van estar a un alt nivell i ho van aprofitar per provar variants tàctiques noves sobre el terreny de joc, tenint en compte la poca història del marcador. El resultat parla per sí mateix, tot i que el Vall d’en Bas va intentar sortir jugant i això té el seu mèrit.

INFANTIL B 0-6 Figueres

Tot i la derrota tan contundent que reflecteix el resultat final, l’Infantil B va fer un partit molt correcte. Els de Martí Gratacós i Martí Planas van saber combinar i tenir diverses opcions per poder posar-se per davant. Just en una sortida de pilota olotina, l’àrbitre la va interceptar i va generar la jugada del primer gol figuerenc. Tot seguit, la UEO va rebre tres gols en tres jugades puntuals que els van fer molt de mal. A la represa es van defensar amb ordre tot i que el Figueres va marcar dos gols més en els últims minuts. El cos tècnic es mostra content amb l’actitud dels jugadors tot i el resultat tan clar.

INFANTIL A 3-0 Farners 

Un compromís amb dues parts clarament diferenciades. La primera va ser molt igualada, domini altern de joc i molta intensitat però amb errades en les passades. La segona meitat va ser per als nois de Ketxa i Barris, que es van apoderar del mig del camp i van entrar per bandes de forma constant. Per tant, el 3-0 va ser un resultat just vistes les circumstàncies.

CADET B 1-3 EF Ripollès

Primera part dominada pels garrotxins, que van tenir el control i es van posar per davant, arribant al descans amb un mínim avantatge (1-0). A la represa, el bloc de Barnadas i Casas hauria pogut ampliar el resultat amb un parell de clares ocasions, però van ser els visitants qui van marcar i poc després van culminar la remuntada. En el tram final, el Ripollès va trobar el premi del tercer gol, fet que no va fer justícia al bon joc proposat per al Cadet B, millor com a equip però inferior en el duels individuals.

Girona 1-0 CADET A 

Partit igualat el disputat a Girona, amb més possessió per als locals però amb poc perill. En canvi, el Cadet A va poder fer mal en faltes laterals i en alguna recuperació de pilota. En la recta final, quan les forces començaven a minvar, el xoc es va trencar i els gironins ho van saber aprofitar. Tot i això, el conjunt de Botella i Serrado va disposar d’alguna opció per rascar un punt. A seguir treballant!

JUVENIL A 3-3 Vic Riuprimer

Un partit amb alternatives i gols, ja que els dos equips no van acabar d’estar del tot bé defensivament. En general, el Juvenil A va tenir el domini del joc amb possessió de pilota i control, però sense estar fins a l’hora d’atacar la línia defensiva vigatana. Alguns errors dels de Sánchez i Duran van propiciar la reacció del Vic, que va poder igualar el duel i evitar que els tres punts es quedessin al Morrot.

Foto: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA: 

partitbase

Leave a Reply