Consulta el fullet de l’Olot-Manlleu

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla de l’AEC Manlleu, la confiança de la plantilla després de recuperar el liderat i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, ens fixem en la progressió de l’Aleví D, i es dedica la contraportada a la visita a a l’escola Cor de Maria d’Olot amb Uri Santos, Escudero i Ginard i al rècord històric de partits d’Abel Solé. El desplegable és un pòster també del migcampista Abel Solé.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

revista2manlleu

revista1manlleu

abel2poster

Leave a Reply