Kike Sánchez, dos anys més

El migcampista empordanès amplia la seva vinculació amb la Unió Esportiva Olot per a dues temporades més, independentment de la categoria on es jugui. La bala de l’Escala s’ha convertit en una de les sorpreses agradables del curs i el club està molt content amb la seva evolució, considerant que encara té camp per córrer i aptituds per créixer a casa nostra.

Jugador jove, de la província i amb ambició. Kike Sánchez compleix els requisits per encaixar en el projecte de la UEO. L’escalenc, de només 20 anys, va arribar fa dos estius al club procedent del planter de l’Espanyol, llavors va ser cedit una temporada al CF Peralada i ha tornat aquí amb ganes de menjar-se el món. La seva primera volta ha estat destacable amb 15 partits jugats (13 com a titular) i amb molt protagonisme en atac, mostrant la seva velocitat, dinamisme i habilitat. Fins i tot també l’hem vist de lateral o carriler en algunes ocasions. Un jugador de present i de futur que el club s’assegura dues temporada més. Seguirem creixent junts! Enhorabona, Kike!

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply