Aquest gener, uneix-te a la marea vermella!

Després d’una primera volta espectacular, la Unió Esportiva Olot llança la campanya d’aquestes festes de Nadal amb descomptes a la meitat dels carnets de soci, un vídeo promocional amb l’himne del club cantant per més de 40 persones vinculades al club i una ampliació de productes a la nostra botiga per posar-te més vermell que mai.  

CARNETS REBAIXATS: L’abonament a General fins a final de temporada (9 partits+possible promoció) valdrà 50€, l’abonament Jubilat es situa als 45€ mentre que el Júnior (10-18 anys) costarà només 15€ (*més informació al 972 26 06 98 o al correu ueolot@ueolot.com). Viu una segona volta de somni al nostre costat! El Fortí Olotí t’espera!

VÍDEO PROMOCIONAL: Paral·lelament a la campanya de socis, hem editat un play-back amb jugadors, ex-jugadors, tècnics, aficionats, esportistes, periodistes, clubs garrotxins o grups de música en el qual canten tots junts la lletra de l’himne de l’Olot, original de Teràpia de Shock. Un muntatge de Pau Àvila i del departament de comunicació del club que us posarà la pell de gallina. Aquest Nadal, uneix-te a la marea vermella! FES-TE SOCI!

 

BOTIGA RENOVADA: També hem ampliat la gamma de productes de la nostra botiga online, en la qual trobaràs des de xandalls fins a maletes, gorres, guants… El kit complet! Un seguit de regals ideals per a la família i els més menuts de la casa, ara ja no tens excuses per guarnir-te amb els colors de la UEO!

Botiga

botiga2
botiga1

 

Leave a Reply