La jornada al futbol base (14 i 15 gener)

LES CRÒNIQUES

Qui diu que el gener fa pujada? Aquest cap de setmana molt prolífic a nivell de resultats per a les categories de formació de la Fundació UE Olot. En total, el bagatge és de 9 victòries per només 2 derrotes. Tot seguit, ens aturem a cadascun dels partits per analitzar-ne més detalls:

ALEVÍ D 7-1 Cassà 

Golejada contundent dels jugadors que entrenen Albert Ketxa i Aitor Aguilera, oferint un bon joc que després es tradueix en el marcador.

Sant Ponç 8-3 ALEVÍ C

L’Aleví C va començar molt posat en el partit, tenint més domini de la pilota que el Sant Ponç i dificultant molt la seva sortida de pilota. No obstant, els gironins van treure més profit de les seves arribades i amb uns davanters molt potents van poder arribar al descans amb un 4-2 al marcador. A la tercera part, un gol per cada equip mantenia la igualtat però en l’última part, els visitants van ser superiors i van aconseguir eixamplar les diferències.

ALEVÍ B 6-2 Tordera

Un partit controlat des del primer minut, també en el marcador, ja que en la primera arribada es va aconseguir obrir la llauna. Encara que els visitants es van refer per empatar, l’Aleví B no va perdre en cap moment el control, tant defensiva com ofensivament. La gran actuació del porter rival va evitar un resultat més contundent a favor dels de Delgà i Genís.


Baix Ter 2-4 ALEVÍ A

L’Aleví A va sortir al terreny de joc una mica despistat i ho va pagar encaixant dos gols de forma molt ràpida. Al segon quart, Banús i Morchón van canviar quatre cosetes i l’equip va reaccionar per igualar el matx (2-2). El domini era aclaparador dels garrotxins, que en les dues últimes parts van poder sentenciar el duel i endur-se els tres punts.


Porqueres 0-2 INFANTIL C

Primer temps de control de la pilota per part de l’Infantil C, que va començar descol·locat i contagiant-se del joc del rival. El bloc d’Obrador i Ferrés va perdonar ocasions clares tot i que va poder trencar el gel amb el 0-1. A la represa, el domini olotí va ser destacable però no van ser capaços d’identificar molts aspectes del joc. En els últims minuts, un gol de penal va situar el 0-2 definitiu enmig de la relaxació general.


Infantil B 3-2 Les Preses

L’Infantil B va oferir una bona sortida de pilota en la primera meitat, fet que li va permetre arribar a la porteria contrària amb facilitat i anotar dos gols. A la segona, van sorgir més dificultats en la construcció del joc i això ho va aprofitar Les Preses per empatar. Els de Martinet i Gratacós no van obrir prou bé el camp i això va provocar que els presencs defensessin les situacions amb més comoditat.  No obstant, una jugada ben elaborada va acabar amb el gol que finalment donaria la victòria a la UEO en uns últims minuts en els quals els visitants van buscar la igualada amb insistència.

INFANTIL A 9-0 Unió Girona

Un duel dominat de principi a fi per al nostre Infantil A. Els de casa van sortir molt intensos i això els va donar un bon avantatge en el marcador, un 3-0 en els cinc primers minuts. Els tècnics esperen que la plantilla segueixi treballant per no afluixar aquest nivell de joc. 

Les Preses 0-4 CADET B

Primera meitat oberta amb ocasions a les dues bandes però sense encert davant de porteria. A la represa, el conjunt dirigit per Albert Barnadas i Sergi Casas va mostrar-se més seriós i ben aviat es va avançar en el marcador. A partir d’aquí, les ocasions i els gols del Cadet B es van anar succeint deixant el 0-4 com a resultat definitiu.

Manlleu 5-0 CADET A

En un camp molt díficil, el Cadet A va saber defensar-se amb ungles i dents tot i arribar poquíssim a l’àrea contrària. El Manlleu va marcar el primer gol en una jugada d’estratègia, un dels seus punts forts. Molt minvats d’efectius, els de Serrado i Botella a sobre van patir les lesions de dos jugadors i es van quedar sense canvis. A la represa, els osonencs van ampliar el seu compte realitzador fins als cinc gols, un resultat molt excessiu segons els tècnics tot i que era un escenari complicat per competir. 

JUVENIL B 2-1 Llançà

Un enfrontament dominat per als olotins, que els va costar atacar amb claredat davant d’un contrincant que va fer un replegament intensiu per sortir a les contres. Tot i així, els de Luque i Barranco van crear nombroses oportunitats que no van saber finalitzar. El cos tècnic es mostra content pel nivell competitiu dels jugadors.


JUVENIL A 3-0 Lloret

Un duel en el qual el Juvenil A va fer valor la seva superioritat, especialment en la primera part en la qual el resultat ja era de 3-0. A la represa va baixar la intensitat i van ser els olotins qui van generar les ocasions més clares però sense encert. Un resultat positiu per començar amb optimisme la segona volta.

Foto: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA

partitsFB21-21G

Leave a Reply