Consulta el fullet de l’Olot-Vilassar

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla de la UE Vilassar de Mar, l’estat d’ànim del grup després de la golejada al Nou Sardenya i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, ens fixem en el lideratge de l’Infantil A  i es dedica la contraportada als avantatges per als socisi de la UEO. El desplegable és un pòster del lateral Albert Blázquez. 

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

fullet1vilassar

fullet2vilassar

fullet3vilassar

Leave a Reply