Dembo, dos anys més de debò

L’extrem gambià allarga la seva relació contractual amb la Unió Esportiva Olot per a dues temporades més. Tot i venir de Segona Catalana, Dembo Batchilly s’ha destapat amb desequilibri i velocitat per aportar gols decisius, assistències i detalls tècnics des de la banda.  El club es mostra satisfet amb la seva progressió i creu que té marge de millora i condicions per explotar a la Garrotxa.

El jugador africà de 23 anys, criat a Girona, va arribar aquest estiu a la UEO procedent del Llagostera B. El salt de categoria era important però Dembo s’ha adaptat plenament a la Tercera Divisió, tant en el rol de revulsiu com jugant de titular i marcant les diferències, per exemple, al Narcís Sala. Home de banda explosiu i elèctric, les seves fintes i retalls endimoniats han robat al cor a l’afició olotina. Amb més de 1.000 minuts a les cames, Calderé l’ha utilitzat en 22 partits, 7 com a titular, i el gambià ha respost amb 4 gols i diverses assistències. Des de la secretaria tècnica s’aposta per la renovació i continuïtat d’un futbolista jove amb unes ganes tremendes per seguir aprenent, millorant i formar-se com a jugador. Enhorabona, Dembo! El futur és als teus peus!

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply