La jornada al futbol base (11 i 12 febrer)

LES CRÒNIQUES

El cap de setmana a les categories inferiors de la Fundació UE Olot ens ha portat uns números de 3 victòries i 8 derrotes, la majoria d’aquestes per la mínima i competint fins al final. Tot seguit donem un cop d’ull als partits de la jornada amb més profunditat:

Llagostera 6-7 ALEVÍ D

Bona victòria de l’Aleví D al camp del líder, sabent sobreposar-se a una primera part molt dolenta. Els de Marc Fortet i Albert “Ketxa” van canviar l’actitud i el joc i això els va permetre capgirar el marcador realitzant unes grans tercera i quarta part.

ALEVÍ C 4-6 Sarrià

L’Aleví C va entrar molt bé al partit, essent el clar dominador i oferint un bon joc que els va permetre arribar amb un avantatge de 4-2 a la mitja part. Una mala tercera part i un excés de nerviosisme van condemnar als de Corominas i Caballero, aspectes que el Sarrià va aprofitar per donar la volta al marcador.

L’Escala 10-4 ALEVÍ B

Un marcador molt injust tenint en compte els mèrits demostrats dins del terreny de joc. Només la força física dels jugadors escalencs i la poca fortuna dels garrotxins davant de porteria van fer que el partit es decantés cap al costat del líder de la categoria.De tota manera, el cos tècnic anima a l’equip a continuar desplegant aquest gran joc.

ALEVÍ A 3-4 Quart

Derrota per la mínima dels olotins després de dues primeres parts de domini visitant amb una gran efectivitat. S’ha de dir, però, que l’Aleví A també va tenir diverses ocasions però intentar igualar els tres gols d’avantatge que tenia el rival. Els de Banús i Morchón van oferir una tercera i quart part molt bones per reduir distàncies i endur-se un punt o alguna cosa més, però la reacció va arribar tard.

INFANTIL C 0-1 Amer

Els locals van sortir molt adormits i al minut 3 ho van pagar amb un gol en contra. Els va costar trobar-se còmodes en la primera meitat. En canvi, a la segona es van canviar les tornes i l’Infantil C va tancar el rival al seu camp. Els d’Obrador i Ferrés van gaudir d’innumerables ocasions per empatar, però la falta de punteria va ser determinant. Cal aixecar el cap i seguir treballant.

Llançà 4-1 INFANTIL B

L’Infantil B no va mostrar gaire bones sensacions a Llançà. Segurament l’irregular camp de gespa natural va influir negativament, però després de guanyar el Fornells l’equip va fer un pas enrere. Els d’Ayats i Gratacós no arribaven a temps a fer les accions, el contrari s’avançava a l’hora de guanyar totes les pilotes. L’equip va estar molt separat i això va facilitar el joc dels empordanesos. En els primers minuts, els de casa van marcar dos gols i just començar la represa van clavar el tercer. Més tard van situar el quart en un servei de cantonada i l’Olot només va poder fer el gol de l’honor.

Quart 2-1 INFANTIL A

En línies generals, un partit dolent de l’Infantil A, tot i que va començar amb molta pressió i això va propiciar que s’avancessin ben aviat. En una errada defensiva, el Quart va empatar i a partir d’aquí els olotins van desaparèixer del partit. Nerviosos i sense idees, els locals van aprofitar aquest fet i van poder anotar el segon i definitiu gol.

CADET B 7-1 Cal Aguidó

Un duel igualat al principi fins que el Cadet B va poder obrir la llauna. A partir d’aquí, van anar caient els gols fins a deixar un contundent 5-1 a la mitja part. A la segona part, el conjunt de Barnadas i Casas va tenir més el control i va poder marcar dos gols més davant del cuer de la categoria.


CADET A 1-2 Sàbat

El Cadet A va tenir la possessió de la pilota i el domini del joc en la primera part, però no va saber fer ús d’aquesta superioritat. Amb tot, els de Serrado i Botella es van avançar amb un gol a pilota aturada. A la segona part, els gironins van ajuntar línies i, malgrat que la pressió no era molt intensa, van dificultar les passades filtrades interiors dels olotins. El Gironès es va anar creixent i amb una centrada-xut i un servei de córner mal refusat van capgirar la truita per emportar-se els tres punts.

Base Roses 2-0 JUVENIL B

Un enfrontament en el qual al Juveniil B li va faltar trobar més joc davant d’un rival molt intens defensivament. Dues errades defensives els van ocasionar els dos gols del Base Roses. El bloc de Luque i Barranco va mostrar actitud en tot moment per remuntar el partit però no va trobar la manera.

Premià 2-3 JUVENIL A

Un partit bastant disputat pels dos equips, sobretot en la primera part, en la qual hi va haver ocasions a les dues bandes però les més clares van ser de l’Olot. El resultat al descans era d’empat (2-2) amb moltes anades i tornades i sense dominador clar. A la represa, el ritme va abaixar i els de Sánchez i Duran van agafar el control, aconseguint marcar el 2-3. Aquesta diana va provocar una reacció en els locals, però el Juvenil A va saber patir i aguantar el resultat fins al final.

Foto portada: JM Buxasas

 

–> LA PROPERA JORNADA:

partitsFB18-19Feb

 

Leave a Reply