La jornada al futbol base (18 i 19 febrer)

LES CRÒNIQUES

Cap de setmana abans de l’aturada per Carnaval que ens va deixar un total de 6 victòries, amb ple en la categoria Infantil, i 5 derrotes. Aquest és el repàs setmanal del planter de la Fundació UE Olot de la mà dels seus entrenadors:

ALEVÍ D 5-1 La Canya

Un enfrontament treballant per part de l’Aleví D, davant d’un rival compacte que no va deixar sortir jugant amb comoditat. Un partit estrany amb un bon resultat per als de Marc Fortet i Albert “Ketxa”.

La Salle 2-4 ALEVÍ C

Partit molt seriós de l’Aleví C en un camp complicat i molt petit. Els joves de Corominas i Caballero van sortir amb molta intensitat des del primer minut amb molta intensitat, tot i que la superioritat no es va traduir en el resultat (0-0). A la segona, el domini va ser més aclaparador i es va aconseguir anar al descans amb un 0-4 al marcador. A la tercera i quarta part, La Salle es va bolcar a l’atac però només va aconseguir retallar distancies.

ALEVÍ B 1-7 Palamós

Derrota contundent dels de Delgà i Genís al camp del Morrot davant d’un Palamós que va ser més efectiu alhora de materialitzar les jugades. Al nostre Alevi B no li va sortir res fruït de la forta pressió del contrari al mig del camp, que a sobre va trobar l’encert en els últims metres.


L’Escala 7-0 ALEVÍ A

El de l’Escala era un camp molt difícil on pocs equips havien tret els tres punts. Tot i les baixes de l’equip, els de Banús i Morchóns van fer dues primeres parts molt bones, en les quals van tenir ocasions de sobres per avançar-se o ampliar l’avantatge de manera còmode. Just abans d’acabar la segona, els de l’Alt Empordà van posar-se per davant després d’una pèrdua en la sortida de pilota olotina. Una lesió al porter de l’Aleví A, que no podia xutar, va incitar als locals a pressionar molt i dificultar la sortida de la pilota. Així, van marcar dos gols en tres minuts, una gerra d’aigua freda que va trencar la il·lusió d’obtenir una victòria en un camp complicat.


INFANTIL C 4-0 Boscdetosca

Una actuació molt seriosa de l’Infantil C, que tenia l’oportunitat de retallar punts amb el tercer classificat i no ho va desaprofitar. Els d’Obrador i Ferrés van tenir el domini del joc i van anul·lar al contrari, desplegant un futbol molt bonic i vistós que va fer gaudir l’afició. Un partit per recordar però també per seguir treballant ja que encara queda molta lliga.


INFANTIL B 4-0 Roses

Els nois de Martí Ayats i Gratacós van realitzar un partit molt complert i es van mostrar molt superiors al Roses. A la primera part ja van generar moltes ocasions de gol amb dos pals inclosos, però la pilota no va voler entrar fins a l’últim minut d’aquest primer acte. A la segona part, l’Infantil B va continuar amb la mateixa tònica però no trobar trobar la tranquil·litat fins que va arribar el segon gol. El tercer i el quart van ser semblants, buscant passades a l’espai per fer mal a l’esquena de la defensa.


INFANTIL A 2-1 Blanes

Un partit notable de l’Infantil A, tant de concepte futbolístic com d’actitud. Domini total de la situació, només va faltar més encert de cara a porteria, aspecte que s’haurà de millorar perquè una mica més i els costa els tres punts.


Palamós 5-2 CADET B

Els de Barnadas i Casas van estar molt tous i poc contundents en defensa, van regalar masses pilotes davant d’un Palamós amb molt potencial ofensiu. En canvi, el Cadet A va estar inspirat en atac, va marcar dos gols en bones combinacions i va crear diverses ocasions més.


Mataró 5-1 CADET A

Segons els tècnics, un resultat massa contundent pel que joc va oferir l’equip. El Cadet A va sortir ben posat i concedint ben poc perill al rival. A mitjans de la primera part el duel es va trencar i els locals es van avançar en una centrada lateral. Al cap de pocs minuts, resposta fulgurant dels olotins en un córner. I just abans d’anar al descans, els maresmencs van anotar el 2-1 en un contraatac. El bloc de Botella i Serrado va sortir a la represa disposat a buscar l’empat i el va tenir però la van treure tota pals. En canvi, en la següent jugada el Mataró no perdona i fa el 3-1. Amb els nostres bolcats a l’atac, els de casa ho van aprofitar per marcar el quart i el cinquè.

JUVENIL B 6-1 Vilamalla

Primera part amb moltes ocasions sense finalitzar del Juvenil B. El joc no va ser massa bo i una errada defensiva els va costar el 0-1. A la segona part, el conjunt de Luque i Barranco va moure la pilota amb més ritme i precisió, la qual cosa va provocar problemes defensius per part del Vilamalla, que va acabar cedint.


JUVENIL A 2-4 Llagostera

Inici immillorable per al Juvenil A, que es va posar per davant al minut cinc amb un contraatac. Aquesta va ser la manera d’atacar constant en la primera part, robar i atacar ràpid per aprofitar el seu desordre defensiu. La dinàmica es va mantenir en la segona meitat, aconseguint fins i tot el 2-0. Després, però, els de Sánchez i Duran van endarrerir les línies i això els va perjudicar. En deu minuts, el Llagostera va remuntar el marcador (2-3) i encara va tenir temps de fer el quart amb els locals llançats a camp contrari.

Foto portada: JM Buxasas

–> LA PROPERA SETMANA (no hi ha lliga*): 

partits25-26Feb

Leave a Reply