Font d’inspiració (Cerdanyola 0-2 UE OLOT)

Exercici d’ofici, cohesió i caràcter de la Unió Esportiva Olot a les Fontetes, on desactiva el joc físic i directe del Cerdanyola FC amb dues fuetades de Marc Mas, una al principi i l’altra al final. Vintena jornada sense perdre dels de Calderé, que mantenen distàncies al capdavant i diumenge que ve rebran la Montañesa a l’Estadi. 

Un escenari incòmode, les Fontetes, i un rival guerrer, el Cerdanyola FC, posaven a prova les aptituds de l’Olot fora de casa. I se n’han sortit amb bona nota. El cert és que els de Toni Carrillo han sortit a mil revolucions, emprant un estil més directe buscant el cap d’Elhadji i les segones jugades. Els serveis de banda, amb la potència del mateix germà de Musa Bandeh, també representaven un perill constant. Però no ens hem deixat intimidar per aquest impuls inicial… i ben aviat hem demostrat com les gastem, precisament amb la mateixa medicina. Serveix de banda Micaló, la prolonga Sergio Álvarez i la pilota cau als peus de Marc Mas. Es para el temps, s’atura el món, un bon control, regirada i cassoleta (12′). Així de fàcil ho ha fet el killer de Sils, que més tard tornaria a aparèixer. A partir d’aquí, cabal ofensiu dels homes de Ramon Calderé amb un parell d’aparicions verinoses de Sergio Álvarez i sobretot, una ocasió molt clara per Èric Vilanova que ha salvat Del Rio. També Kike Sánchez s’ha animat des de l’ala dreta, amb una rematada que ha marxat massa creuada. Els vallesans ho han basat tot a la pilota aturada i les pentinades dels davanters, però Ginard i la defensa s’han mostrat impertorbables. Menció especial per a Lluc Banús, que reapareixia a l’onze i ha signat una actuació molt complerta a l’eix defensiu.

llucCerdanyola2

A la represa s’ha repetit el guió de l’inici, amb un Cerdanyola valent i intens que ha sovintejat l’àrea olotina esperonat pels seus aficionats. Calderé ha fet entrar Blázquez i Dembo per reactivar les bandes i poc a poc la UEO ha tornat a a agafar el domini en un camp de petites dimensions. Calia sentenciar el matx i per fer-ho hem gaudit d’immillorables oportunitats als peus de Dembo, Sergio i Marc Mas, que s’ha topat amb el porter quan intentava la vaselina. No es donava per vençut el Cerdanyola en uns últims minuts de bogeria. I és que Dani Martí, en posició franca, ha rematat al pal l’enèsima pilota penjada a l’olla. Un minut abans, Mas hauria pogut finiquitar el matx amb un doble intent molt destacable; el primer xut el rebutja Cazorla, el segon s’escapa a pocs centímetres de la fusta. El selvatà s’ha tret l’espina en temps afegit per signar el seu 25è gol de la temporada. Contraatac que genera Dembo, teva-meva entra Blázquez i Héctor, que veu Mas sol a la frontal i aquest la clava amb una rosca preciosa (92′). Magnífic epíleg per una actuació seriosa, especialment en el balanç defensiu, i farcida de matisos agradables. I la inspiració del de sempre, abonats al “Mas Style”. Una volta i un partit sense conèixer la derrota, conservem el marge amb el segon i ens allunyem a 19 punts del cinquè. Diumenge arriba la Montañesa a l’Estadi Municipal i serà l’hora d’oferir la nostra millor versió, també a casa. MIREM AMUNT!

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola FC: Del Rio, Aitor Torres (Oriol Molins, 57′), Cazorla, Alex Torres (Alan, 84′), Alex Alba, Juli, Pitu (c), Dani Martí, Elhadji, Jota i Daisuke.

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Lluc, Escudero, Roger, Marc Mas, Èric (Dembo, 66′), Kike (Blázquez, 57′), Micaló, Sergio (Abel, 84′) i Héctor.

Gols: 0-1, Marc Mas (12′), 0-2, Marc Mas (92′)

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzáles Moreno. Ha amonestat Daisuke, Alex Alba, Cazorla i Pitu (Cerdanyola) i  Blázquez, Sergio i Èric Vilanova (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 27 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència d’uns 600 espectadors al Municipal Les Fontetes. 

Foto: Mireia Sanz-Cerdanyola FC

 

Leave a Reply