Presentada la final de la Copa Catalunya

–> RECOLLIDA INVITACIONS: a partir del dimecres 22 de març a l’oficina de l’Estadi Municipal (matí o tarda).

L’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari de la final de la Copa Catalunya que disputaran el Girona FC i el Nàstic de Tarragona el proper dimarts 28 de març a les 19h. El nostre camp ha estat designat per la Federació Catalana de Futbol, que és qui organitza aquest esdeveniment, i des del club esperem que sigui un dia especial, una jornada lúdica i festiva del futbol català en la qual tothom es senti el més còmode possible a les nostres instal·lacions.

Aquest dimarts 21 de març s’ha presentat el partit a l’Ajuntament d’Olot amb la presència del president de la FCF, Andreu Subies, el president del Girona FC, Delfí Geli, el director general del Nàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Rieg, l’alcalde de la ciutat d’Olot, Josep Maria Corominas i el vicepresident d’operacions de la UEO, Albert Pallàs, com a representat del club. Queda una setmana justa per a la gran final… i amb homenatge previ a les campiones del CPA Olot! Olot respira esport per tots costats!

Fotos: Pau Masó

copacat2

copacat3

copacat5

COPACAT7

Leave a Reply