Ni dubtes ni temors

La Unió Esportiva Olot visita el camp de l’EC Granollers (diumenge, 12h) amb la voluntat de tornar al camí de la victòria i recuperar sensacions després de dues ensopegades. Els de Calderé, que mostra confiança absoluta en el grup, volen demostrar perquè són el millor equip a domicili en un altre escenari petit i de gespa artificial. Tito Malagón, amb una lesió muscular, és l’única baixa confirmada. 

Ja és primavera a la Tercera. La UEO afronta les últimes vuit jornades amb tranquil·litat i cap fred després d’encaixar dues derrotes consecutives, a Terrassa i a casa contra el Sant Andreu. Una petita mala ratxa que no ha de fer tremolar la fortalesa d’un grup molt ben avingut. Una dimensió desconeguda, la d’estar un parell de jornades sense puntuar, que ens ha d’empènyer a buscar amb més ganes que mai el triomf a Granollers. Arguments i raons n’hi ha de sobre; encara som el líder (64 punts), som el millor equip fora de casa (30 punts), som el més golejador (57 gols) i tenim el màxim realitzador, Marc Mas (27 gols). Beneïda crisi, doncs.

El rival d’aquest cap de setmana és l’EC Granollers, un conjunt situat just a la meitat de la classificació (12è amb 38 punts). És cert que ve de rebre una golejada important a Vilafranca (6-0), com també que en l’últim partit a casa va saber neutralitzar el Peralada (0-0). El Municipal del carrer Girona és un camp complicat, de dimensions reduïdes i de gespa artificial, ja que els vallesans tenen jugadors de qualitat i ja ho van demostrar en el duel de la primera volta. Un bloc que fa gols (38) però que també encaixa força (44), essent el tercer més golejat. Caldrà màxima atenció i tensió a les dues àrees.

Per aquest partit, Albert Càmara tindrà la baixa de Carles Mur, sancionat, que s’afegeix a les de llarga durada d’Èric Martínez i Marc Burgos. Pel que fa a l’Olot, Calderé perd Tito Malagón, que pateix un petit trencament a l’adductor de la cama esquerra i estarà uns deu dies de baixa. La resta, tots a punt per viatjar a la capital del Vallès Oriental. Recordeu que es canvia l’hora aquest cap de setmana; ara és l’hora del líder, els minuts d’or, sincronitzem rellotges i a completar la missió. A les 12h, a Granollers, demostrarem que seguim amb mà de ferro, entossudits en fer-la grossa. Som-hi vermells! MIREM AMUNT!

La prèvia de Calderé

“Portàvem un avantatge que s’ha vist reduït, hem fet autocrítica i hem vist les errades que vam cometre. A refer-se, no hi ha volta de full, som conscients que tot equip té una ratxa negativa. Hi ha coses al futbol que són incontrolables com les segones jugades, hem d’estar una mica més concentrats. Crec en aquest equip, crec en aquest grup, crec en aquesta plantilla i crec en el treball diari. Ara vénen partits molt interessants i estic convençut que ens aixecarem i tornarem a ser l’equip que hem estat. Hem de defensar bé a Granollers, és un camp complicat, propici per a rebots i segones jugades, al Peralada li va costar molt. Sabem el que ens jugarem diumenge, hem canviat el xip i ara més que mai confio plenament en els jugadors i en mi mateix”.

Precedents

Hem trobat fins a 18 visites a Granollers al llarg de la història. El balanç és de 10 victòries locals, 4 empats i 4 triomfs olotins. La majoria d’aquests duels són dels anys seixanta, setanta i vuitanta. En el partit de la primera volta, victòria de la UEO a l’Estadi amb gols de Sergio i Marc Mas (2-1).

Baixes: Tito Malagón (lesió)

Foto: Isaac Planella-UE Olot 

Leave a Reply