La jornada al futbol base (25 i 26 març)

LES CRÒNIQUES

Últim cap de setmana del mes de març que ens ha deixat els següents resultats en els equips de formació de la Fundació UE Olot. Els números són de 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes, deixant de banda els partits ajornats de Cadet B i Juvenil A. A continuació entrem en detall en els resums dels enfrontaments:

Cellera 2-4 ALEVÍ D

Bon inici de partit de l’Aleví D, que va trobar combinació i bona pressió ofensiva per inaugurar el marcador. Tot seguit, els de Fortet i Albert “Ketxa” es van relaxar una mica i la Cellera va pressionar més per evitar el joc fluid dels olotins. Finalment, un resultat ajustat però amb els tres punts cap a la Garrotxa.

ALEVÍ C 5-10 Quart

El partit va començar igualat amb els dos equips ben posats i defensant bé. Abans d’acabar el primer quart, els visitants van aconseguir  avançar-se en el marcador. A la segona part, el Quart va demostrar la seva superioritat i va ampliar l’avantatge. La tercera i la quarta part van tornar a ser més equilibrades però els gironins van crear molt perill a la contra davant dels de Corominas i Caballero.

Blanes 1-1 ALEVÍ B

Un enfrontament marcat per la forta pressió blanenca a tot el camp, fet que va provocar errors en les passades i precipitació en les definicions finals de l’Aleví B. Tot i això, els de Delgà i Genís van crear prou joc, tant per dins com per fora i tant curt com directe, per a poder endur-se el partit.


ALEVÍ A 3-1 Fornells

Partit dominat per l’Aleví A del primer a l’últim minut. Domini absolut dels de Banús i Morchón en el primer quart, malgrat que una contra el Fornells va aconseguir obrir la llauna. En el segon quart, els olotins van canviar el sistema per optar per un estil més ofensiu i van poder empatar el matx. Els de casa van ser amos i senyors de la pilota en el tercer període i van situar el 2-1 amb un fantàstic xut de falta. Un gol des de la frontal va tancar el marcador, ja en l’última part i després d’una bona acció d’estratègia.


INFANTIL C 2-1 Cornellà

Bona posada en escena de l’Infantil C, tant en joc amb pilota com sense, situant-se per davant en el marcador. Una errada defensiva, però, va permetre l’empat del Cornellà i va posar nerviosos als d’Obrador i Ferrés, que van perdre la col·locació sobre el terreny de joc. A la segona part, la UEO va corregir petits errors i va dominar el joc davant d’un rival molt agressiu. Un bon resultat que anima l’equip a seguir treballant.


Figueres 3-0 INFANTIL B

El líder de la categoria no va donar opció per poder treure un resultat positiu. L’Infantil B va intentar treure la pilota jugada des de darrere en tot moment, però la pressió i la major força del contrari va ser difícil de superar. El Figueres va marcar el el primer gol molt aviat, mentre els olotins volien sortir jugaven però no aconseguien acostar-se a l’àrea contrària. El segon gol dels empordanesos va arribar en una falta discutible assenyalada per l’àrbitre. A la represa, els d’Ayats i Gratacós es van defensar amb ordre, intentant combinar però sense crear perill. Els jugadors ho van donar tot i només van encaixat un gol més.


Farners 1-2 INFANTIL A

Una victòria molt treballada en la qual l’Infantil A va haver de remar de valent per capgirar l’1-0 inicial. La primera part va ser de control dels olotins, que van disposar de les millors ocasions. No va ser fins al principi de la segona que els de Ketxa i Barris van poder remuntar el marcador. A partir d’aquí, els va costar tenir la pilota i es van haver de defensar fort per poder treure els tres punts de Santa Coloma de Farners.


CADET A 0-0 Girona

El duel va començar amb un ritme molt alt. Els de Serrado i Botella van estar millor en els minuts inicials, malgrat que les arribades eren dels gironins. A mesura que avançava el partit, el Cadet A va anar trobant el seu joc; els visitants dominaven però els de casa intentaven contraatacar  o tenir la pilota per progressar més lentament i assegurar les passades. Els olotins es van créixer, van començar molt bé i van tenir opcions per marcar. El Girona, però, va collar més fort i intentava aprofitar el cansament dels locals. Finalment, repartiment de punts i un bon empat dels nostres davant d’un gran equip.


Vic Riuprimer 3-0 JUVENIL A

Els vigatans es van avançar en el marcador després d’una errada en la sortida de pilota dels garrotxins. Sense haver-hi un dominador clar, van ser els de casa qui van disposar de més arribades i abans de la mitja part van situar el 2-0. El Juvenil A es va apoderar de la possessió a la represa i fins i tot va generar alguna acció de perill per entrar dins del partit, però una contra osonenca va sentenciar el matx amb el 3-0.

Foto portada: Isaac Morchón

–> LA PROPERA JORNADA:

FB_1-2Abril

Leave a Reply