La bala ens embala (EC Granollers 0-1 UE OLOT)

Un gol d’oportunisme de Kike Sánchez en els últims minuts plasma la superioritat de la Unió Esportiva Olot al Municipal de l’EC Granollers. Un partit jugat de tu a tu, molt lluitat però amb poques arribades a les dues àrees. Porteria a zero i reprenem el fil de les victòries després de dues punxades seguides. Diumenge que ve, una altra final amb la visita del Palamós a l’Estadi.

Pràctic. Aquesta és la paraula per definir el triomf d’aquest migdia al carrer Girona de Granollers. L’Olot ha mostrat una imatge sòlida i correcte i, malgrat que hem patit una mica, hem aconseguit l’objectiu que ens havíem proposat. La primera meitat ha estat marcada pel joc al centre del camp; teníem el control però ens costava trobar profunditat per atacar la defensa vallesana. Un parell d’avisos de Marc Mas, primer amb una centrada i després amb una rematada defectuosa, han estat el més destacat. També ha tingut la seva opció Jose Martínez, que un servei de cantonada s’ha trobat la bola dins l’àrea i ha xutat un pèl escorat. Pel que fa al Granollers, el principal perill ha sorgit de les botes d’Español, que ha disposat de dues arribades amb cara i ulls. Portàvem la batuta però ens faltava una marxa més, un ritme més alt, un pas endavant.

_DSC0460

Les centrades laterals han portat de corcoll a l’equip granollerí. Ja a la represa, Dembo li ha servit en safata a Sergio Álvarez que per poc no pot definir. La sensació de domini cada vegada era més alta, i s’ha intensificat amb l’expulsió de Ricky, el capità local, que ha vist la segona targeta groga. Calderé ha mogut fitxa amb l’energia d’Alfredo i l’ofici d’Uri Santos per buscar forats al davant. En la recta final també ha entrat Kike Sánchez, que esdevindria el protagonista amb un gol d’or. Corria el minut 86 quan després d’una jugada de l’escalenc, Uri Santos ha disparat a porteria; el rebuig de Santaló ha anat als peus de Kike, que no s’ho ha pensat dos cops per inaugurar el marcador. Una diana decisiva, i in-extremis, que feia justícia a la superioritat dels olotins. més necessitats davant un rival de zona mitja. Victòria per rearmar-nos de moral després de dues ensopegades, porteria a zero per recuperar sensacions defensives i un lideratge que defensem amb més fermesa que mai. Diumenge serà el torn del Palamós en un derbi gironí a l’Estadi Municipal. Ara toca a casa, ara hem de guanyar davant de la nostra gent. Tot costa molt, això serà llarg… MIREM AMUNT!

FITXA TÈCNICA

EC Granollers: Santaló, Fran Fuentes, Valls, Jaume, Javi González, Joel, Español, Ricky (c), Cano (Alejandro, 78′), Cristian (Héctor, 66′) i Carrillo (Javi Sánchez, 85′). 

UE OLOT: Ginard, Jose, Blázquez (Kike, 76′), Escudero, Èric (Alfredo, 60′), Dembo, Sergio (Uri Santos, 60′), Héctor, Roger, Marc Mas i Micaló.

Gols: 0-1, Kike Sánchez (86′).

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas. Al Granollers, ha amonestat Santaló, Jaume, Cano i ha expulsat Ricky per dues grogues. A l’Olot, han vist targeta Escudero i Èric.

Incidències: partit corresponent a la 31a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència d’uns 300 espectadors al Municipal del carrer Girona de Granollers. 

Fotos: Félix Sancho

Leave a Reply