Un abril decisiu

Set partits, set finals. Després de la fonamental victòria a Granollers, la Unió Esportiva Olot s’ha rearmat de moral i energia per la visita del Palamós i continuar ben amunt en aquesta cursa pel títol de lliga. L’afició jugarà un paper determinant en aquest proper mes d’abril, així que us esperem diumenge al camp ja amb l’horari d’estiu, a les cinc de la tarda.  

Segueixen les emocions a l’Estadi Municipal. Després de la final de la Copa Catalunya, aquest diumenge viurem un duel gironí amb molta història. Rebem el Palamós CF, el club de la Costa Brava, la localitat per excel·lència de les gambes… i aquí volem fer una altra gambada a la classificació. En aquesta línia s’ha inspirat el disseny del cartell oficial del partit, a càrrec dels companys de Marejant La Perdiu. A més, aquesta jornada podem certificar matemàticament la disputa de la promoció d’ascens, el primer gran objectiu de la temporada. Diumenge a les 17h tornem a comptar amb tu! MIREM AMUNT!

J32-UEOLOT-PALAMÓS-cartell-web

Leave a Reply