Control de qualitat

La Unió Esportiva Olot visita demà (16h) el petit camp del CE Sabadell B, un filial talentós en situació delicada, després de dues victòries consecutives deixant la porteria a zero. Amb la fita de la promoció a la butxaca, els de Calderé pretenen obrir el marge respecte el Peralada, que juga diumenge. Kike Sánchez, amb pubàlgia, i Lluc Banús, amb lumbàgia, són baixa per a la cita al Vallès Occidental. 

Nou capítol de la lluita pel títol de lliga. Superat el mini sotrac de dues desfetes seguides, la UEO ha tornat a agafar el timó de la situació, liderada per Hèctor Simon, amb dos triomfs més pràctics que romàntics, com diria el míster. Fiabilitat defensiva amb un bon Ginard sota pals i optimització de les arribades de cara a porteria. Kike, a Granollers, madurant el matx i Hèctor, contra el Palamós, plasmant el domini del joc. Per ser campions, ara és el moment del què i no tan del com.

El rival d’aquest cap de setmana és el CE Sabadell B, penúltim classificat amb 30 punts. Quan molts ja el donaven per mort, el conjunt d’Ignasi Senabre ha viscut una revifada important en aquesta segona volta, tot i que en els últims partits ha tornat a caure en descens. No obstant, el filial arlequinat va plantar cara i va merèixer més davant del Peralada (0-1), abans de ser golejat a Vilafranca (4-0). Tercera pota del Tourmalet per un conjunt de qualitat i de joves amb molt potencial, potser encara tous i tendres però atrevits i descarats per amargar-te la tarda. Raigón, amb set gols, i Max Marcet, amb sis, són dels més destacats.

Calderé té les absències de Kike Sánchez, recuperant-se de les molèsties al pubis, i també del central Lluc Banús, amb problemes de lumbàlgia. En canvi, l’extrem Tito Malagón ja està totalment disponible. El partit, en directe per Ràdio Olot i al Twitter @UEO1921 es jugarà en dia i hora poc habitual, dissabte a les 16h al Poliesportiu Municipal Olimpia de Sabadell, un camp estret i de gespa artificial. Com Cerdanyola, Granollers, Montañesa i tants altres que ens hem hagut d’acostumar… I finalment hi hem conquerit els tres punts. Som els millors a domicili, som els millors de la lliga i volem mantenir aquesta condició. Demà, tenim control de qualitat al Vallès. Som-hi vermells! Un pas endavant!

La prèvia de Calderé

“És un partit de gran transcendència,ens estem preparant per arribar en les millors condicions possibles. El Sabadell B és un equip irregular i estan en una situació complicada, volen salvar-se i això els fa més perillosos. Jugarem en un camp molt petit, ens hi haurem d’adaptar. És un equip jove, amb talent, ràpid i vertical. Ara ja no tenim marge d’error, no podem especular en aquest tipus de partit, a l’equip li interessa tenir solidesa defensiva. M’agrada jugar bonic però ara tenim una altra prioritat, els punts. Seria molt bo arribar a Setmana Santa amb aquests 12 punts que ens hem plantejat per preparar bé el ruix final amb el partit que pot ser decisiu contra el Peralada”.

Precedents

Guardem uns quants precedents contra el primer equip del CE Sabadell però curiosament, només un contra el seu filial. Va ser en la temporada 1992-93 en un duel a la Nova Creu Alta amb victòria olotina amb gol de Carles Curós, ex-delegat del primer equip (0-1). En el partit de la primera volta, golejada contundent de l’Olot amb quatre gols de Marc Mas (5-0).

Baixes: Kike i Lluc Banús (lesió)

Foto: Isaac Planella

Leave a Reply